Moram nekom da se izjadam :((

1. Nije mi dala...

Она и не треба да даје, она треба да прими.

2. medicuse što nisi uzo sam, ti bar imaš pristup pomoćnih hemijskim sredstvima :)

3. Bio juče na basktu. Igrao oko 2 sata neprestano, a u prethodnih 8 meseci ne sećam se da sam potrčao, osim jednom da uhvatim bus.
    Sjebao koleno, nema mišića koji ne boli i tako.

4. Ти колено, ја зглоб на левој нози. Још ми је мало фалило да истучем овог мајмуна што је играо са мном јер шутира бар четрес пута по партији, а мени кења кад год шутнем.

5. Mom dedi su otkrili tumor na plućima, kažu da nije za operaciju i daju mu neke injekcije da smanje taj tumor valjda, ništa nisam razuela ni da li je rak pluća ni da li je benigni tumor. :( Sutra ću saznati sve detalje.

6. шутира бар четрес пута по партији, а мени кења кад год шутнем.

Jer NUMEŠ!
    Da se malo ja izjadam. Tiče se Vukajlije. Dakle, zaključali su jednu od najboljih tema SMIJEŠNE SLIKE, u pitanju je tema gde se na svakoj strani nađe bar jedna genijalna slika koju sačuvam i na koju se glasno nasmejem. Međutim, došlo je do svađe između ljudi koji kače najneduhovitije slike oko toga čije su slike smešnije. E pa vaše šugave slike nisu smešne i trebalo je vas sve banovati što ste spemovali temu, kao i vaše duplake sa kojih se vraćate i nastavljte svađu. Ali ne, cela tema je zaključana i sada smo ostali uskraćeni za neke jako dobre slike kao što su one sa dinosaurusima ili pogrešno protumačenim rečima pesama. Meni se dopadaju te domaće, originalne fore, neki pak svršavaju na 9gag boleštine i mačke, e pa zbog njihove debilozne svađe je i došlo do zaključavanja teme. Ja ne idem na 9gag i jebe mi se za te usrane slike, ne znam gde da nađem ove srpske fore, svidelo mi se što ljudi to ovde kače, tu sam mogao da ih nađem, ne mogu kopati po celom jebenom netu.
    I još nešto, mada je to za transfer, nakon sve te svađe dolazi Neš Bridžis poznat po nesmešnim slikama i nastavlja svađu sa Nebitnom (takođ
    e čuvena po postovanju gluposti na temi Smiješne slike), iako je očigledno da su zbog vređanja i prijavljivanja baš došli na čet, pošto tamo retko inače svraćaju, onda je usledilo pičkaranje koje je završeno prijavljivanjem i banovanjem. Jadno je to kad se uvrediš zbog nečega što ti je rekla devojčica od 16 godina pa dolaziš da je prozivaš sa duplaka, ali je jadno i ono njeno navlačenje na ban.
    I eto, zbog debilozne internet svađe, mi smo ostali bet one teme. Jbg, neki ljudi nemaju srama, znači ako ti petoro ljudi kaže da kačiš govna od slika, prestani jbt, imaš li stida, zavuci se neko vreme u mišju rupu, oladi malo. Ako se tebi dopadaju te slike, a drugi kažu da su njesra, gledaj ih na svom kompu, nemoj deliti sa ljudima kojima se ne dopadaju. Neki od nas su čak pravili svoje smešne slike koje smo tamo kačili i koje su se dopale drugima, sad moramo kačiti na druge teme ili šta već...

7. najneduhovitije slike

Svako ima drugaciji smisao za humor, i krajnje je neumjesno prozivati druge po tom pitanju:

poznat po nesmešnim slikama

čuvena po postovanju gluposti na temi Smiješne slike

Nemoguce je ocekivati da se nekom dopadne sve na toj temi.

Mozda samo treba da se da sansa toj temi, ali da se zabrani komentarisanje tudjih slika na temi (tj. da se kaznjava banom) jer je smarajuce citati komentare kako neko kuka sto nije smijesno. Da se samo slike, posteri, stripovi postavljaju, bez ikakvih komentara

Ne znam, smijesni su mi internet huligani, sami po sebi, jadni, nolajferi.

8. Jbg, neki ljudi nemaju srama, znači ako ti petoro ljudi kaže da kačiš govna od slika, prestani jbt, imaš li stida, zavuci se neko vreme u mišju rupu, oladi malo.

+1000

9. U pravu si stože što se tiče spema i svađa na toj temi, koji su daleko maloumniji od bilo koje slike, al' iskreno, retko koja slika me tamo nasmeje onako da plačem. Mada gotivim temu, ubija vreme lepo, trebalo bi da se otključa.

10. http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-snc7/431185_10151250719030963_821311962_n.jpg
    Od kako su vratili staro pakovanje, neprestano imam flesheve. I dan danas ih krivim za gubitak svih mlečnih zuba. Sad mi je jasno zašto MLEČNA čokolada. To MLEČNA je ustvari šifrovano "sredstvo protiv MLEČNIH zuba". Želeo bi da ih tužim, i kao dokaz prilažem sve moje krezave fotografije iz obdaništa!
    Pioniru, hvala ti za nesrećno detinjstvo i još više ti hvala jer mi i nakon dvajesikusur godina ne želiš dati mira.

11. ova čokolada je odvratna. bar je meni tako.

12. mliječna najljepše želje ima isti efekat
    a divne su obje

13. Ja gotivim ovu cekuladu. Ponajvise zbog detinjstva. Bolelo me jaje kasam bio mali da mi daju 100 maraka, ali ovo sam obozavo. Bila dovoljno jeftina da se ne salje dalje, a dovoljno dobra za jelo. Mama medju poklon cekuladama.

14. НЕ МОГУ ВИШЕ ДЛУПАМ МИНУСЕ. НЕМАМ СНАГЕ.

15. Па што читаш кад ти се ништа не свиђа?

16. Jebeni ljudi su jebena stoka. Ako sam imala i najmanje vere u iste, više je jebeno nemam. Znači dva sata u wordu kucam neko gradivo koje želim pregledno da imam, i molim osobu koju mrzim da mi odštampa, jer jebeno nemam štampač, i da večeras učim, da bi mi jebena kučka od koje sam to uzela nakon što sam sve završila rekla da ima još neki kurac koji ja tu nemam, a koji je mnogo bitan, i bez kog mi ostalo ne vredi, a za koji je ZABORAVILA da mi ranije kaže, ali ona sad ne može da mi diktira, jer ima PUNO, pa da vidim nekako da se oteram u pičku materinu. Plus sam popila neko energetsko piće koje očigledno u sebi ima pun kurac kofeina i oće oči da mi ispadnu, a sad ne mogu ni da učim ni ništa, tako da AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

17. uči iz tog nepreglednog ili nađi na netu - ja se ne oslanjam na ljude ni kad posrnem od gladi...

18. Како мислиш што читам?

19. to sa energetskim pićima je samo na psihičkoj bazi

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.