U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Атифе, онај стари тип са класичном сијалицом
E nemam pojma onda. Za svaki slucaj, jesi li probao da je vrtis na drugu stranu?
Све сам пробао и на крају сам отишао код Кинеза и купио батеријску сијалицу за 200 динара и аукурац.
Ja se uvek zadnji razbolim od ovih virusa i govana i najduze posle bolujem, a imam u subotu i nedelju neka testiranja na bazenu i kurac cu moci da ih uradim, budala sam i ako udjem u vodu, a znam da cu uci i sjebati se totalno. Jebem ti bolest i zimu i viruse, ima da odem negde gde je uvek toplo.
EDIT.
Jankovicu, unimer lepo pa proveri sta se nerviras oko struje, tu makar nema prividjenja. Testiras dinamu dali pravi struju, pa zice na provodljivost, i na kraju ti ostaje sijalica, i videces sta ne radi. I unimer imas za 300 din kod japanca.
Čoek hoće da me jebe uz death metal.... šta mi je činiti majku mu
Стави слушалице и пусти Јашара. Лакше ћеш да свршиш.
Za kaznu jebi ti njega uz melodične zvuke Jelene Karleuše lololo
Ne znam šta može više od toga da boli.
Mnogo on izvoljeva, ili dobro jebe ili jako retko pa popuštaš. Ja bi te pustio i Sulejmana da gledaš :)
Pusti mu Doris Bizetić tokom snošaja, obogaljićeš ga za ceo život.
zvuci koje ispusta doris bizetic tokom opstenja su death metal.
ne,nisam probao.nagadjam.(da preduhitrim duhovite)
ništa mi niste pomogli, čoek je napravio plej listu, najebala sam na više načina :D
Метал је најбоља музика за секс, боже Петра.
Ај апрув.
Снажни црначки глас у позадини, типа Марвин Геј. Ако не доживи оргазам од тебе од чамуге сигурно хоће.
Може онда неки од вас двојице да замени Еклипсу за ту прилику, ако је она у стању да дели свог јебача са другим особама.
Значи да може да јебе дуже од једне песме, свака му част.
mozda je samo playlista sastavljena od refrena pjesama :)
Jebla vas ova reklama za nokiu, mada ko me jebe kada numem duključim adblok.
EDIT: greška, za samsung je.
za Telenor je.
ojebo cijelu plej listu, popio 5 viljamovki upalio metalčinu i nasrno na me... al preživjela sam, mada noć još nije gotova :D