Moram nekom da se izjadam :((

1. Ma nisam, nego ste spominjali ovu moju koleginicu i udaju

2. pominjali smo zapatinu ženidbu. i sličice.

3. nema nigde ženidbe, samo sličice...

4. Hhahaha, zajebavajte.
    Nego, aj kad sam već na temi da se izjadam kako me mnogo boli glava već dva dana i to samo iznad obrva..da nisu sinusi?

5. ako je samo iznad obrva, mogu biti sinusi, ali sinusi bi terali na kijanje i teret kao da neko pokušava suptilno da te prisili na oralni seks - moguće je da je migrenozna glavobolja od stresa

6. Da, daaa...i kijam povremeno..a za ovaj teret ne razumem..jedino ako nema veze sa izrekom Jaja na oko - kara u čelo?

7. ma ne bre - ruka na potiljku, kokice u krilu, film u paru, lagani pritisak ruke na dole... danak neiskustvu očigledno :)

8. Bruce, neozbiljan si.
    Skočko, pomaže li inhalacija?

9. samo inhalacije i pomažu kod sinusa, drugo nemoj ni probati...

10. Bruce, neozbiljan si.

Ih, ja neozbiljan... :)

11. Pa neozbiljan...šta će mi kokice i filmovi?

12. Izbjegavaj suv vazduh, dim, hladnoću, inhalacija, morske kapi par dana i tablete protiv bolova :D

13. pa scenografija majkumu, ambijent, ne ide nasuvo ni proja :)

14. morske kapi

Misliš na morsku so ili magnezijum hlorid?

*morsku vodu

15. Ima i nick joj je paninaro!

što si zlopamtilo, Pajo Dačak,
    nabijem ti ga (uključujući i balčak).

16. Nego, aj kad sam već na temi da se izjadam kako me mnogo boli glava već dva dana i to samo iznad obrva..da nisu sinusi?

Mene su ko klinca zajebavali sinusi neverovatno, i dobijem neku tečnost, kao mast neku, ulje, mazao se time jedno 6-7 dana, i od tad me više nisu boleli. Sad se spustim mokre kose niz radničku bajsom (strma ulica u pm), ništa mi nije. Ona je na foru mente kurca palca, trebalo bi tako nešto tražiti. A za inhalacije ne znam, možda i one pomažu.

17. Pošalješ dete zdravo i pravo u školu i dođe ti sa grloboljom, kijavicom i punog nosa. Jebem ti.

18. Ma sad je ovo sa cimanjem temperature katastrofa. Gledam klinca, nešto mi sumnjiv, zaribao je, a kad ga uhvati, to ume da traje podugo, što znači trčanje s posla, inhalaciju i sto zajebancija još :(

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.