Moram nekom da se izjadam :((

1. Da, sada ih više i nema... druga bi bila bolja, od ove sam htela da umrem. Ali nisam!!! :(((

2. Ne znam koje tačno sada koristim, to mi bio Vinston Blu, ali možda opet postanem strejt dok odem do trafike.

3. Мука ми је стварно од свега, буквално мучнину осећам, и разочаран сам и све у пичку материну, малопре сам размишљао да се бацим под воз ал сам пичка превише. Једина утеха ми је што ми је пруга на 4 метра од куће па не морам да се цимам далеко и што сам малопре убио муву голим рукама јебо сам јој маму знаш како хаха.

4. koga zabole kurac?

ubij se

5. а и то што кажеш, кога боли курац

6. ma ono... I meni se svega nakupilo. Neki odavde i znaju celu situaciju.
    Ne nazire mi se izlaz al jbg... Šta je tu je...
    Trudim se da sakrijem al jebeš ga kad te zovu i pitaju šta ti je, nema te nigde, ne javljaš se.

7. Ako ideš na prugu, ostavi bar neko lepo pismo ovde.

edit: mada i ne moraš sada, vidim da te je muva oraspoložila

8. Ček, a pored koje pruge si? Jesi to ti Bač?

9. хаха нећу да остављам овде опроштајно писмо нисам ја Шана или Мелкијадес или Пеки д џем

поред пруге Пожега - Краљево

10. Zar je to u funkciji? Mislim, pruga je najebala kod Gradca valjda, nešto treba da se sanira, a deo pruge Beograd - Bar je potopljen, valjda Lazarevac-Lajkovac? Mislim, ok, to je sve pre Kosjerića, ali je l' uopšte bilo koji deo pruge između Lazarevca i Kraljeva u funkciji?

11. Pa zato tu i čeka voz lolo

12. Zar je to u funkciji? Mislim, pruga je najebala kod Gradca valjda, nešto treba da se sanira, a deo pruge Beograd - Bar je potopljen, valjda Lazarevac-Lajkovac? Mislim, ok, to je sve pre Kosjerića, ali je l' uopšte bilo koji deo pruge između Lazarevca i Kraljeva u funkciji?

Valjevo Beograd, ili Beovoz populjarni (iako ne postoji više) bar još mesec dana neće raditi. Možda će ga samo osposobiti, možda i renovirati (mislim da je deo kredita onog Ruskog preko milijardu dolara baš namenjen renoviranju dela te pruge, jer je na nekim delovima bukvalno i manje od 10 km/h vožnja), za ostalo ne znam.

Inače, koji ti je kurac? Nemoj da troluješ tako "sime".

13. неам ја појма, знам само да ми пиче возови поред куће, чак и онај што превози фијате из крагујевца

14. Ti piče sigurno, pa makar i maglevom.

Inače, koji ti je kurac?

Il se samo sprdaš?

15. Neće, najgori su oni koji ćute, ali nemamo prugu. A dok čovek sačeka da se renovira pa dok kupi kartu... Enooo, vidi je muva.

16. Inače, koji ti je kurac? Nemoj da troluješ tako "sime".

мааа небитно, већ се осећам ко атеншн хор...

17. Maaaa jepse. I ja lud što pitam.

18. Pokvarile mi se sunčanice. Kupim ono trenutno ljepilo, i ulijepim i ruke i sto i sunčanice gdje ne treba, sve osim onog što sam trebala da zalijepim. Ne može se popraviti. B(

19. metni ih uvodu.
    sjutra ujutra, povadi ih i sastruzi noktem.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.