Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
imam hleba hvala bogu
Ovo da staviš na profil. Ako nećeš ti, ja ću.
Inače, da sam na tvom mestu, ja bih uzeo onaj jogurt i nabio joj u lice.
ja sam samo jednom jeo mesni narezak, ono kad su poplave bile pa sam otisao na adu da nosim dzakove jebem ti budalu ja kao solidarnost koji kurac i idu dele pola leba, a unutra mesni narezak, zagrizao jednom dobro mi nije bilo, ostavio sam na dzakovima jbg :/
a posle marija kilibarda bila na nekom kamionetu i nosila big pizzu delila sve pokupili nabijem ih na kurac, kazu da je delila i najlepse zelje
hahah
Ja svake subote odlazim na preživljavanje u obližnju šumu sa samo jednom malom konzervom mesnog nareska i jednim nozem. Mojima kažem da idem kod druga.
ma bez jogurta, jogurt uzimam u prodavnici na litre.a jeste bila drska.ona je pogresila a zauzela optuzujuci stav kao da sam ja pogresio i to onako sigurna u sebe.zamalo da me ubedi da sam ja pogresio
Meni je jednom mesni narezak ispao na nogu. Imam ožiljak i dalje.
armine gresis sto se mesnog narezka tice, ni ja ga nisam podnosio kad sam bio mali i to sve zbog njegovog izgleda a sad ga jedem.skuplji je od pastete to znaci da je kvalitetniji, o virslama vec da ne pricam
Imam 27 godina, živim u Italiji, rođena u Hrvatskoj, a odrasla u Srbiji. Sa pet godina sam sa roditeljima i sestrom napustila naše mesto, došli smo u Bg u stan od 28m2 (a imali pre od 67m2), otac koji je imao restoran i voćaru se tada u BG-u bavio švercom svega. Spavali smo svo četvoro 9 punih godina na JEDNOM krevetu (ugaonoj garnituri). Živo se sećam odvratnih mesnih narezaka iz crvenog krsta, koje smo jeli na sto načina, pržene, pohovane, sveže a prezirali ih iz dna duše. Pa invazije bubašvaba (jer je bilo potkrovlje), kojih je bilo po zidovima, noću iznad glava a neretko i u jelu. Danas, 13 godina posle, imam diplomu mastera ekonomije, veliku platu, konačno mogu da kupim šta želim (jer imam realne želje) i dogodine se udajem za Italijana. Uvek ću, zbog preživljenog, imati osećaj za druge kada pate. Uvek treba raditi na sebi, zacrtati ciljeve i odreći se nekad nekih stvari...i uspećete!
sve je to ok,al mi neverovatno da narezak moze da kosta vise od 17,25 rsd.mene je to ukusno kada jednom u 3 meseca znjijem nareska,al ne moze kostati onoliko.izmlevena prkna sa raznoraznim rakovima u prahu.
kada u kratkom razmaku opet znjijes narezak,osecas da je neka kanalizacija.jednom mos,bude ok,pauza neko vreme,opet i bude ok.
A kako mi koji ne jedemo bubašvabe da uspemo u životu?
Ko voli paprenije paštetea, neka proba Podravkinu lovačku, dobrae
http://www.akcijeikatalozi.ba/media/catalog/product/cache/1/image/400x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/b/2b8248d_pasteta-lovacka_1.jpg
ojj lovačke
Hahaha
:D
Ovu sliku od sad lepim na lagarije po forumu.
Od tih jela u konzervi najbolje su sardine, jes da smrde, al' bar vidiš ko su i šta su.
pazi ovu hahaha
http://www.konzumshop.ba/images/products/021/02164251l.gif
Tačno sam znao da će da nadje gde baš piše Lovačka da se lepi po forumu haha
hahaahah
Gledam u 100g Matijević salame i žao mi.
gleda i ona tebe svojim krupnim ocima
ko ce koga prvi pojesti