CS 1.6 - пропало оснивање клана

1. Ију, шта вас је.

Упадам.

Жњи, треба касније да попричам с тобом. Баци поглед на чет с времена на време.

2. Aj važi. Oćete da igrate bar pola sata, da znam da l' da premeštam net na drugi komp?

3. Ја реинсталирам управо. Отиш'о ми нишан у курац, нема ми друге. Играћу чим завршим.

4. АЈДЕ ЈОШ НЕКО ИМА НАС МНООГООО!

5. САМО ЈОШ ЈЕДАН НАМ ТРЕБА ЗА 5 на 5 И СМАРКО ИСПАЛИО СИСА!

6. http://img821.imageshack.us/img821/3881/49667590.jpg

Вукајлијашки маратон, одиграно трилион партија, очи нам поиспадале. Осим ових које сам стигао да скриншотујем, учествовао и Душан1001, можда и још неко.

Направио сам скриншот, сумњам да ће неко од ових да се сети. :)

7. ПЕКИ ЈЕ ЗАКЛАН ДОКОТРСКИ ОД СТРАНЕ МЕНЕ! ЛОЛ!

8. Људи убили смо га, никад се није овако пуцало, свака част свима који су ноћас играли! МВВА

9. Јес вала. У фацу си ми се унео ножекањом. Свака част.

10. Ja sam završio sa 123:50, Žnji sa 93:50 i kusur, Rajko je botina neviđena, majko draga...

11. Rajko je kralj. Onaj suicid kad ja nisam imao metaka pod flešom, kad sam mislio da je kraj, je neprocenjiv! :)
    A ti si, Skočimiše bio Teror, lakše ti je bilo da budžiš skor, ha! :)

12. Rajko je botina neviđena, majko draga...

ЛОЛ

13. Realno, možemo da budemo okej klan kad bismo vežbali. :)

14. брате ко да веџба онлајн... за то треба да се седи у истој просторији...

15. брате ко да веџба онлајн... за то треба да се седи у истој просторији...

Ma jok bre, ne mora, pa ne igramo LAN. Čisto ono, kad neki klinci naprave CW, skupi se pet nas nasumice i igramo k'o klan, čisto iz drkanja. Inače znam par mnogo jakih online klanova.

16. Inače znam par mnogo jakih online klanova.

Добро је, да њих избегавамо ЉОЉ

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.