Transfer blama

1. Jel Cara™ piše tekstove ovde?

2. Гледам списак земаља које су признале Косово...
    Пола земаља не знам да изговорим нити знам да постоје јер су настале у токо задњих пар година...језа...
    Па маму вам јебем да богда вас сјебо цунами или нешто слчно...
    Слидаришете се са ЈАПАНЦИМА....јебао вас цео јапан уздуж и попреко дабогда их сјебале 43 фукушиме...=)
    Јебеш земљу тома и принципа...о лебац те јебо и имена...јеца ми сад додаје светог Тома....ма може и он да се јебе и ако је севети...Бахами...земља за мкоју знам само преко разгледница...можеш мислити становници земље 3 делфина.
    А замисли панама...па маму му јебем кад је био сурвајвер и послали 30 срба то је била апсолутна окупација...јер их има 2 од тога су 4 американца.Наравно изоставио сам братску Црну Гору и братску БИВШУ ЈУГОСЛОВЕНСКУ ЗЕМЉУ МАКЕДОНИЈУ...Да богда вам златна зора пишала по тошетовом гробу.=)
    Обала слоноваче...јој јебо те живот...Знамо за дрогбу који је фацом налик на други део имена државе из које потиче...А при том им је до пре 2 године земљом харао грађанси рат..
    Заборавих код солидарисањља Афганистан...Па јебо вас свети мухамед на небу онај обрезани да ли сте нормални..
    Белгија која ће се распасти за мање од 1 годину..
    Швајцарска земља пички и чоколаде...
    Луксембург ко пола авлије мога деде...
    (мој деда нема авлију),Дабогда не имали пива мајку вам јебем ирску...
    Бахреин ЈЕ ШТА? какве имају становнике 2 људождера до ноћи ће остати само један...о боже..
    Јебао вас Змаго словенац...и дабогда вам милка сломила ногу и сиса јој добила рак коже.И наравно ту је Монако...пола монака купио Ђоковић јебо вас он...А Оног шабана Гангнам стајл да богда му Гангнам стајл плесали на сарани кад им дођу северњаци...
    Норвешка АБАТЕ ЈЕБЕМ ТИ МИЛУ МАЈКУ...ОДРИЧЕМ ТЕ СЕ ГОВНО ШУПАЧКО.
    Науру ....Две зебре..
    Буркина Фасо ...15 гирица..
    Сан Марино ...10 према нула(фудбал)
    Белизе .Малта па за њих ни они сами нису чули...нити знају уопште да постоје јер немају где да прочитају,немају људи времена јер беже од дивљих мачки и тигра.
    Уједињени Арапски Емирати...пу...дабогда се разјединили...
    Комори ...уфф...задњи становник поједен синоћ од стране змаја..
    Радо бих наставио даље ал морао сам овако кратко да напишем само неке земље...

AHAHAHAHAHAHA, NEVEROVATNO!!!

3. Sa istog sajta
    Од Бога се не може узети ни небо, ни земља....нити од Срба Косово и Метохија.
    EDIT: То што је масон вук караџић(намерно малим словом) радио,радио је на нашу штету,наши преци су писали и говорили СРБСКИ јер су били СРБИ а ми смо очигледно СРПИ па причамо СРПСКИ,нека хвала ја бих да будем достојан својих предака.

4. Ne osećam neki transfer zbog tog Stefana, ako njegovo okruženje to odobrava, što bih se ja osećao neprijatno. To je sve stvarnost - i kapa od deviza i striptizeta.

5. Odgledah ovaj rođendan, jebote kao da nije stvarno, kao da je mešavina kusturičinog nekog ciganskog filma i Anđela 3. deo, scena svadbe pred kraj filma.
    Koliko sam mogao da primetim, svi su Romi, Stefan je očigledno najveći jebač jer je najbelji. A što kaže neko u komentaru ispod klipa "Ovo je po seljačizmu preteklo Hajdi", ja mogu samo reći ono što kaže narod za ovako nešto "ciganska posla".

6. Zato je roditeljima i široj rodbini sve to k'o dobar dan. Kladim se da mu i zavide malo.

7. Zavidim mu i ja bre! Vidi sve te zgodne ganke oko njega! Znaš kolko je to godina sreće? ;)

8. Znaš kolko je to godina sreće?

S obzirom na njihov prosečni životni vek, ne nešto mnogo.

9. Komentar na tom klipu:

Moj idol !
    mile Srbin пре 1 дан

10. gastozzz debil...transferuje blam,ne stedi

11. mene gastroz mnogo smara..ne kapiram bas sto se lože na njega...

12. Lože se deca i oni koji se tako osećaju :)

13. ahhaahhahahahahahaha placem! Dobar gif!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.