Transfer blama

1. Nemam pojma sada me bacila u očaj mnogo me brinu te antene :((

2. mislim da nemam problem s tim jer moj fon nema antenu. ali ima onih s antenama, plašim se ponekad na ulicu da izađem zbog toga, zajebano brale.

3. YeahBatch
    То се зове аутотјун.

Мислим да је прави назив за тај програм Гејтјун. Одвратно и иритантно, бре!

4. mogu da se kladim da je konj kog je kaligula uveo u senat bio tesla za ovu.

5. MODELSICA SPAŠAVA SRPSKU OMLADINU ♥♥♥

Ovo mora da joj pisala mama, pa teško čita.

6. Jbt pa ti "ljudi eaea pre svega roditelji" su transfer najveći kad su nju našli da ih zastupa u skupštini...

7. Juče u školi doživeh žešću transferčinu. Pregleda nam profesorka informatike neke seminarske što smo radili i naiđe na neki što je radila seljandura No1 u odeljenetu.. I sad, znači seminarski veze nema, kopirala i nabacala podatke s raznih sajtova, ni font nije promenila, na jednoj stranici sedamnes' boja i šes' fontova i ova joj žena fino reče da joj to veze nema, i da će joj malo progledati kroz prste i dati trojku.
    I onda seljandura krenu da joj se dere i psuje i natresa joj se jedno pet minuta, mi svi zinuli.. I profesorka samo poče da plače, otrča u kabinet, vrati se nakon par minuta, oči joj crvene.. Kako mi je žao bilo, zlo. A ovu nevaspitanu stoku što nije za gimnazije, nego za štale, bih izbacila, ali realno znam da neće dobiti ni četvorku iz vladanja.. Što me rastužuje..

8. Ma Nebitna naduvajte je kurcem, sa stokom i ne vredi kulturno.

9. Mater joj jebem profesorsku, kako je samo nije sramota da daje trojku, i nek se rasplakala!

10. Kakav karakter od nastavnice, suviše je slaba da se nosi sa takvim probisvetima. Trebala je biti hladna na tu seljančuru. Ako je nastavnica svesna greške koju je ova napravila, tu onda nema diskusije. Ćao, zdravo. Čim seljančura počne da se dere, odmah ukor. Nastavnici su postali preblagi.

11. Nastavnici su postali preblagi.

Bojim se Vučice da ih je zakon uštrojio po pitanju ovoga što si napisala. Sada na ta mala govna ne sme čovek više ni glas da podigne.

12. Pa pazi, stoji da je profesorka ispala preosetljiva, ali jebi ga, ko zna kakvih problema ima žena, verovatno nije samo to.. A ova kobiletina, ima skoro devetnaest godina, valjda treba da nauči da se civilizovano ponaša i zatraži obrazloženje ako smatra da je oštećena, kapiraš..

13. Šta ne sme?! 'Bem ti zakon! Takav zakon je i omogućio nasilje u školama. Dovedi mi tu seljančuru, ima da joj pokažem gde joj je mesto i kako treba da se ponaša.

14. da da, a kako bi joj pokazala gde joj je mesto i kako treba da se ponaša?

15. Onako kako se štroje međedi. Ima digra kako sviram. :)

16. Poslala bi je u okruglu sobu da traži ćošak. lol

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.