Transfer blama

  1. Ovaj ljomber je uzeo da skrnavi Azru... Jebem ti državu.

    љомбер не зна да је брандо играо само у првом делу кума..

  2. http://www.kurir-info.rs/promena-kalendara-srbi-dogodine-slave-bozic-u-decembru-clanak-1201979

    Прво наслов, а онда ботовски коментари попут ових (пренесено у оригиналу):

    VOSTANI SRBIJO DAVNO SI ZASPALA A Irineju i njegovim vernim pratiocima papistima: Srbin ga u decembru nece slaviti i usahnucete sami u nasim svetinjama a kada vas ne bude bilo narod ce se vratiti u njih. SRBI POSLEDNJI BOJ JE POCEO vojno nas satrali,ekonomski porobili ,doslo vreme i duhovno da nas slome??? IMA LI SRBA U SRBIJI BRACO SRBI

    Srbi znaju kada je njihov BOZIC i tako traba nastaviti,ucite svoje potomke isto tako i ne okreci te glavu prema novotarijama...

  3. Au brale, koliko ovde ima materijala za trolovanje ovih nesrecnika.

  4. Др Јанковићу, ти си католик, ђаво, послао те сам Вучић да нам мењаш свест!!!

    Никад Божић у децембру ВОСТАНИ СРБИЈО!!

  5. Нека, само нека се секу.

  6. Dal je neko postavljao il nije nisam siguran al evo! Kacam video malopre na pinku nije mi bilo dobro!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=g0w2UPPLhb0

  7. Većina domaće muzike što se danas snima je da se čovek zacrveni, nije što ne slušam tu vrstu muzike ali najviše se te stvari kače na ovoj temi, a i na sajtu. Volio bih da bar ovaj sajt može bez toga, u redu je ponekad okačit nešto, ali ne stalno. Spradmo se mi njima, sprdaju se oni nama, a i jedni i drugi smo u pravu.

  8. Даме и господо, ово је Влајко, лик коме сам ја једини пратилац на фејсу. Човек не престаје да ме одушевљава. Редовно. Оупен ин њу таб да видите коментаре. ЛЕГЕНДА.
    http://i.imgur.com/3xXqRyd.png

  9. prvo, ne vidim stoe ciganin iznad transfer.
    drugo, DZORDI JE ZENSKO?!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.