Transfer blama

1. ako ih zelis ubiti znaci da si ista zivotinja kao i oni!!! po cemu se ti razlikujes onda od njih ako im zelis smrt!?!?

2. Pezos je u pravu moram reći to

3. slazem se sa petrom panom pezosom znakom dolara.

trebalo bi svi da zivimo u miru, da se pohvatamo za ruke i pevamo gazdaricu. mir u svetu

4. ako ih zelis ubiti znaci da si ista zivotinja kao i oni!!! po cemu se ti razlikujes onda od njih ako im zelis smrt!?!?

Pezo$e, čitaj pažljivo, samo sam rekao da ih treba ubiti, a ne da bih ja to učinio. Džentlmeni ne ubijaju, oni to samo žele :-)

5. Sam Bulevar je ozbiljan transfer, a kralj transfera je onaj jebeni voditelj ćelavi s naočarima. Najneprijatnija njuška na televiziji.

6. hahahah jedan lik je u pezosu na plazi pre neki dan skoro dobio zesce batine jer lici na tog lika iz bulevara....znaci ne mogu da opisem gnev koji je izazivao kod drugih ljudi samo jer lici na njega.
    Lik samo sedi za stolom, a okolo likovi bez razloga planiraju kako da ga odvuku do sumarka da ga ispesnice

7. Ja sam prilicno siguran da je taj B92 lik celavi sa naocarima i bradicom u puloveru sa kosuljom sotonin sin.

Mogao bi odmah da glumi onog lika sto jede bube i vice "Maaaaster" u nekoj buducoj adaptaciji Stokerovog "Drakule".

8. DUVAJTE GA LOOOOOL
    http://www.dodaj.rs/f/1O/bC/2dzSfGTm/103305107576987309601983.jpg
    ja sam ovaj u sredini u šarenoj gej majici

I meni je malo transferičan lik na tv-u, a ovako je kul skroz, i pivo nam platio svima...

9. Kad ste pogodili BRCKO ili tako nesto u 2 sekunde fazon

10. Krka matori, ne Brčko...

11. Idi igraj slagalicu. Govnaru.

12. онај златни круг је најгори квиз у историји универзума, што није проблем, ал је проблем што је мега популаран, а базира се на неким пантомимама дечијим, а не на знању, а квиз, а популаран.

13. Dobra je voditeljka, opalio bi je.