Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
bila žurka crvenog krsta :)
види се ал ми занимљивије за мијата да те јебем
е жгадијо, црвени крст јебени. па колко је било укупно људи ценим да није више од 500?
Iznajmite si sobu, jeb'o vas ćaćin ćaća.
Ps je tolerantan na laktozu Bušido nije
Volim u prirodi da jebem
Onda iznajmi prirodu ;-)
Ne, baš je ok ovo. Eventualno da se preselite na kafana-čet-vukajlija.com, pa da se kao nekad ponovo ludo zabavljamo ovde.
nisam nigde drkao bushida nego sam primetio kako si napisao poruku u njegovom stilu što mislim da je malo jadno
Bravo kisarmi da si smisljao do veceras jos bolje bi mi reko
pa ne znam, invertovani bushido je toliko očigledno, nije mi jasno kako si pogrešno protumačio
U pravu si razmisljam da editujem svoj post sada
Е то бих волео да видим лололол
Ja bih voleo da nadjem to da stavim na net, hit bi bio. Ali bilo davno pre 20 godina, tesko da je preziveo neki primerak.
Do jaja je bilo sto su Svabe bili i fino duhoviti. Pa su pisali stvari po fazonu "cinjenica da smo mi kao zastupnici arijevske ideologije voljenog Firera dobili pismo od slovenske grupe koja sebe naziva patriotama samo potvrdjuje stvari u koje mi verujemo i koje je Firer zastupao i hvala Vam na tome". Celo pismo bilo kulturiska, ali napusavanje do bola.
LOL jebeni
što se koprcaš pseto? ne bih napisao ništa da nisi počeo da moje reči izvrćeš
Pravilo zurke je - sto se desilo u Vegasu, ostaje u Vegasu. Ja sam uvek postovao to jbg zato me cesto i zovu na zuraje. A verujem da svi postuju zlatno pravilo, tako da ne veruj svemu sto kazu.
Kisarmi cekaju te pancera i jupiterac kazu dosao je bazi doneja je friskih slina
Busido nije me puno ni interesovalo dok nisi spomenuo crveni krst al ajd kapiram da nisi to uradio jer si human posto si govno od coveka nego da bi te zvali na neke sledece zurke
Čukica, šta fali crvenom krstu? Kao član istog organizujem u svojoj firmi dobrovoljno davanje krvi, čak i ja ovako lud dajem krv 4 puta godišnje ;-)
што си луд, брате, ништа ти не фали? ок си лик генерално, ћелтиће.
а свака част што дајеш крв, мало, баш мало људи даје крв а да се то зна.
Ne fali crvenom krstu nista, bar ne da ja znam iako ima indicija
Da sam govno jesam. Ma naravno nije crveni krst organizovao, pa nisam ja human tip. A i žurka je moja bila, pošto je petak bio baš moj dan. Nego bih bio glup da pričam koliko je normalnih gostiju bilo na žurci koju sam ja organizovao. On je pozvan na moju žurezu, ali vidim da ti nije sve prepričao tačno, što je dobro. Ne valja to da se tako prepričava, znaš i sam.