Transfer blama

1. Jebem ti svapsku agenciju za prava Djuleta i brata Marije, mora cekam da dodjem kuci sa posla da se preznojim kao covek.

2. https://www.youtube.com/watch?v=9orckEDKkTI
    Transfer blama mi je keva ova.
    -Jel Farma velika bljuvotina?
    -gugugug
    -Pokaži šta je bljuvotina.
    -Bljugluggd
    -Tako je dušo omg wtf Farma je totalni aut.
    Ma pišam ti se u usta i skupljanju pregleda na deci

3. što šerifovićka fura frizuru a la evan furnije

4. јер је неодређеног пола као и он

5. Serifovicka u ovom spotu gluma nula maska nula, nesto kao carli sin kad glumi carlija. Da sam je video u prolazu dok je ovo snimala pomislio bih da je onaj kraj sveta je blizu lik sto fura fiksni telefon sa sobom

6. https://www.youtube.com/watch?v=4hxUlCJ1XPE

Najavljivali su se kao da će objaviti neko čudo, mudo, ludilo, šta koji kurac, i na kraju izbace ovo i onda opšta paljevina klinaca AJMO REVOLUCIA JEBAĆEMO VAM MAMU AL MORAM PRVO PITAM TATU DAL ĆE ME PUSTI NAPOLJE. Jebote

7. Видео сам Феђу пре пар дана код Студентског парка, у Лакостиној кошуљи изнео је кевтавог малтезера из нове Бубе, претпостављам да руши систем изнутра џДд

8. Brate zove se fedja koja kurac revolucija

9. to je drugi fedja za kog sam cuo.onaj drugi je glumac.

10. Meni su BS bili simpa na pocetku. Dok nisam poceo da ih vidjam gde sam ih vec vidjao i kasnije ih licno upoznao. Jedini koga i dalje isto postujem je Djolo (sto im radi spotove). Decko je jedini normalan, realan i zdrav lik od svih njih. Ostali pozeri, tatina deca i kurcevi filozofi iz fotelje. Balkonski revolucionari.

11. Шкаба деца гађају лименкама по блоковима, веома тужно.

12. BS je komercijala postala pička im materina

13. http://vukajlija.com/forum/teme/16661-transfer-blama?strana=1290#post_3350289
    хахахаха сјајан догађај и одлична интерпретација

14. Тхе Форестер
    Видео сам Феђу пре пар дана код Студентског парка, у Лакостиној кошуљи изнео је кевтавог малтезера из нове Бубе, претпостављам да руши систем изнутра џДд

човек је адвокат и треба тако, да није у србији био би у арманијевој шуљи и возио нови а8

15. Eto, vidiš, advokat oće ruši sistem, e jebem te Komoro na šta si i spala

16. човек је адвокат и треба тако, да није у србији био би у арманијевој шуљи и возио нови а8

Me ne znaš ti Šomi, nije njemu verovati zato što je školovan. Samo da ide ulicom kao klošar i spava po klupama u parku onda bi tek bilo šta što izgovori u nekoj pesmi imalo težinu.
    Valjda sam ubo poentu nekih ozbiljno transferičnih postova sa ove strane.

17. па шта ако је адвокат? можеш да рушиш шта хоћеш. шта год да си, није да постоје неки услови које предходно мораш да испуниш лол. и шта значи уопште систем, нек ми неко објасни кад се стално фрљате са тим?
    можда неће систем, али хоће нпр. само власт. или само менталитет. или само неку одлику друштва. или однос према некој поплуларној теми. или своје мишљење. или мишљење скупа појединаца окупљених у груп бс. и не мора да буде клошар што гонзо каже да би нешто од овога описивао, опевао, изразио мишљење итд. одрастите, не будите деца више, ок. надам се да је гонзо био саркастичан лоло

18. Može se i okupan rušiti sistem, ne mora se biti taj neki Xela zonfić.

19. Ma šta sere koji kurac on kao advokat MI SMO UGNJETENI, NAMA JE LOŠE, NEĆEMO OVAKO, IDEMO U BORBU, DO ZADNJEG VOJNIKA, SRBIJA UH AH, KOSOVO, A kad on sam svojim položajem utiča na to ugnjetavanje?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.