Transfer blama

1. Autor @Advokado, moj posrednik je jedna kompanija iz Kragujevca koja sarađuje sa drugom velikom kompanijom iz Nemačke, koja je sponzor Bundeslige u fudbalu i koječega još, tako da se radi o dve ozbiljne firme.
    Na ovoj firmi iz Srbije je da me nauči jezik do B2 i da me zaposli u Nemačkoj, što praktično već jeste, u gradu Firtu, pored Nirnberga. Tu moram po ugovoru, koji sam već potpisao, raditi dve godine, a onda kad to istekne imam slobodu izbora, ili da odem ili da produžim u toj klinici u Firtu, ali ja nisam za Nirnberg, pecanje, šetnju pored reke, ja imam 21 godinu tek, palim u Berlin ili Frankfurt, možda čak i Švajcarska.
    Život je jedan, a prilika za život gotovo nijedna.

2. Pitam te zato što me je prijateljica iz Makedonije, lekar, pitala za neku agenciju iz Bg koja to radi, da li je pouzdana pa nisam uspeo ništa da joj saznam. Ako ti nije teško, pusti mi podatke o toj tvojoj agenciji da joj prosledim.

3. Minhen care. Samo Minhen. Trast mi aj em famous

4. Nije mi problem da prosledim podatke, ali ovi preko kojih ja idem osposobljavaju samo tehničare. Čini mi se da doktori uče do C1 i sasvim je drugačija procedura od moje. Ima onih koji bi na specijalizaciju, koji su već specijalisti, pa je koncept drugačiji.

5. Ok, ako je za tehnočare samo, onda ništa. A što se jezika tiče, niaam sigutan. Moj drug je lekar i isto ide u Nemačku i kaže da mu traže samo B2 (on je našao direktno preko nekog nemačkog sajta, državna služba sapošljavanja valjda).

6. поносан сам на тебе крајслере, од тетрапака сока од јабуке до њемачке за тако мало време ех

7. Vidi ga Krajs što u Nürnberg živi, si posetio dečko operu tamo, mmm?

@Advokado

Malo mi neverovatno da traže samo B2 lekaru kad ja kao dirigent usrani MORAO C1 da bih završio studije, zaposlenje i da ne pominjem. Za Krankepflegera već kapiram da ti ne treba hoch deutsch da bi zamenio gusku, patku, kako se zove (skeč)

8. https://www.youtube.com/watch?v=iUrzicaiRLU

Ja vazda ovo slušam kad vozim tetkovog poršea autobanom... Nekako me vrati u neka ljepša vremena.

9. Autor @Advokado

Ok, ako je za tehnočare samo, onda ništa. A što se jezika tiče, niaam sigutan. Moj drug je lekar i isto ide u Nemačku i kaže da mu traže samo B2 (on je našao direktno preko nekog nemačkog sajta, državna služba sapošljavanja valjda).

Ne znam, veruj mi, ima ljudi više informisanih od mene. Ja znam samo za svoju struku i kao konj sa uzdama se toga držim i samo to gledam.
    Autor @Маркo

поносан сам на тебе крајслере, од тетрапака сока од јабуке до њемачке за тако мало време ех

Vremenom ćeš se ugušiti u sopstvenim govnima i dok budeš sedeo za kompjuterom svaki dan i gledao kako drugi profitiraju i nešto rade u životu, verujem da ćeš se skenjati. Eh, taj život.
    Autor @Тхе Проф

Vidi ga Krajs što u Nürnberg živi, si posetio dečko operu tamo, mmm?

@Advokado

Malo mi neverovatno da traže samo B2 lekaru kad ja kao dirigent usrani MORAO C1 da bih završio studije, zaposlenje i da ne pominjem. Za Krankepflegera već kapiram da ti ne treba hoch deutsch da bi zamenio gusku, patku, kako se zove (skeč)

Pa dobro, Krankenpfleger prvih mesec dana, ali to je ono EKG, tablete, ručkovi i ostalo.
    Autor @Skočimiš, to su vremena kojih se ne sećam. Nažalost ili na sreću, pojma nemam.

10. Srećno ti bilo, i da nađeš sreću preko.

11. хаха добро, желим ти велики профит од гушења у говнима беспомоћних стараца и осталих болесника

12. E ograničena lobanjo, ne radim ja u staračkom domu, nego u klinici. Ukucaj na guglu "klinika" pa ćeš videti šta će ti izaći.
    Sve i da ližem dupe babama, to radim da preživim i pomognem porodici i sebi bez prošenja kao lokalni Cigani i kukanja da je u državi teško, a tebi pošto si tako zloban koliko se vidi i koliko isparava iz tebe i ljubomora i zavist želim sve najbolje, jer takva govna ne možeš uvrediti, a i neću ni da pokušavam. Ovog trenutka prestani da mi se obraćaš jer ti je IQ na nivou paramecijuma.

13. jel možete da se vratite temi, mislim rispekt za krajslerovu medicinsku karijeru ali ne ulazim na podforum humor da čitam o tome

14. хаха лолчуга

15. Siso izdajnička. Mnogo gospodinu dve godine da sačeka. Ako, ako, sunce tuđe ne greje...

16. Ko da sačeka 2 godine, zašto?

17. brate prestani da diskutuješ o svom odlasku u njemačku da budeš medicinski tehničar na temi transfer blama, stvarno si bezobrazan, aj sad još jednu stranu vidi prodiskutuju sa sokom od zove o tome šta je mislio pod te dve godine i zašto nije u pravu pa posle sa bohorom o nostifikovanju diplome

18. Што сте завидни људи брате, дечко се бори кроз живот риспект матори

19. Ja se plašim da napišem post

20. ALO GWOZDEN NA TARZANIJU IDI PA ODREĐUJ IZGLED FORUMA OK
    I NE KORISTI REČI KOJE NEZNAM ŠTA ZNACHE

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.