Transfer blama

1. направи видео вежбајте са жајком

2. mali mucenik ce se ozbiljno ozlediti ako bude jos koji put vezbao bez nadzora.tacnije,nekog pomagaca.

3. Kako je mali u problemu.

4. što ste debili kačite klince

5. Ovo što kaže Dušan47
    Sacekajte par godina dok porastu biće gluperde i tada jbg

6. Браво Хезно, честитам на субу брате, само тако настави.

џДДДДДДДД

7. hvl brate za 3 suba pravim specijal

8. Ovaj poslednji je zapravo jeziv.

9. ako ce ti biti lakse deluje mi da zivi na obodu nekog omanjeg sela koje je u opstini sabac.eventualno videla grad ako je isla u srednju.mada,tesko...

10. Ma jebem joj mater retardiranu, na kraju će završiti u parovima i zarađivati pet mojih profesorskih plata, koje još uvek i nemam. Sada je na svom kanalu izbrisala 30 klipova ili ih prebacila na privatno, jer je sprda ceo grad...

11. Ovoj sam ostavio i prvi komentar, još veća glupača. Da ironija bude veća, ova plavuša je nekada snimala na kanalu od Kaje - tražim dečka.

https://www.youtube.com/watch?v=sJ0b6lZE08k

12. zaradjivace.al ce je jebati u dupe bora drljaca i era ojdanic.

ova druga nije profi jutjub dobra riba.ima neke 2 rupe u zidu.

13. ma obe su dementne
    ali takav je manje - više ceo grad

14. Ma jebem joj mater retardiranu, na kraju će završiti u parovima i zarađivati pet mojih profesorskih plata, koje još uvek i nemam.

ko te jebe a i ti da si neki profesor intelektualac ne bi ti bilo bitno nista materijalno sem nekih osnovnih potrepstina sto mozes da priustis svojom bednom profesorskom platom

15. nema platu flipse
    ni tu bednu
    a od nesrećnog izraza intelektualac, uglavnom mi otiču muda

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.