Transfer blama

1. Ko reče da treniram? Tu pijem pivo i podjebavam ove što rade :)

2. расни, како школа? је л' се средило све?

3. Ma sve je odlično, još par predmeta završim i eto raspusta.

4. Jel mislis kao na spravama ono rivaš pa me zoveš da rivamo zajedno?

Pokazao si kolika si legenda od čoveka. Nakon ovog nema svrhe da ulazim u bilo kakvu dalju raspravu sa tobom. Samo ću nastaviti sa malim životom moljca. poyy brate moj jaki

5. sad si se TI usrao

6. Ја сам видео да је облак пар пута писао на теми о теретани, ако се не варам, не бих се ја качио с њим.

7. ti mislis da sluzenje vojske poboljsava covekov karakter ili tako nesto..sluzenje vojske samo zatupljuje ili oduzima vreme nista vise.tako se moj deda hvalio da je sluzio vojsku 2 god.ja bi pre izabrao da budem u zatvoru 2 god nego u vojsci.u zatvoru makar mozes nesto da naucis

8. и у војсци можеш нешто да научиш, лабокв. како да пуцаш из тенка, нпр. волео бих да те видим да ми станеш испред тенка и прочиташ то што си сад откуцао.

9. i sta ce ti kasnije u zivotu pucanje iz tenka?u vojsci uce kako da udju u kola bukvalno, prvo ti uniste individualnost pa posle upravljaju covekom kao da je ker.nekim ljudima to odgovara jer ne mogu sami da donose odluke pa im je bolje kad to neko radi umesto njih

10. војска те постави на право место. нпр. ако си изашао из војске као дебил, то просто значи да си био дебил и пре војске, само то ниси знао.

11. Šta fali vojnom roku?
    Ne seri ja idem na dobrovoljno služenje. Nikad ne znaš kad će šiptari ili balije da udare.

12. Okej ti je da ideš Rasni, ukoliko planiraš da ostaneš i radiš nakon toga u kasarni. Inače ti je bolje, da to vreme trošiš na traženje posla, ili da jednostavno odeš u obližnju streljanu i naučiš osnove. Mislim da nije skupo. Meni je doduše drug išao na neka takmičenja u tome, pa je sređivao i besplatno.

13. Lik trenira street workout ima trbusnjake ja bas i ne radi zgibove ja bas i ne ima crni pojas u karateu ja bas i ne, dakle kvota svakako 1.25 na njega, mada svakako to sve navedeno ne sprecava moju pesnicu da ga obori na zemlju kvalitetnim udarcem jer "precise beats power and timing beats speed". Ali opet sto bih se tukao s nekim u zivotu osim ako me ne iznervira u tom trenutku kad je ispred mene, ne razumem, ali opet cete me isprozivati da sam picka i da ne smem svakako

14. idi u vojsku da postanes pravi muskarac lol jok treba i da nosim crven konac protiv uroka.slusaj babu sta ti kaze ona zna najbolje

15. oblakmatori
    Okej ti je da ideš Rasni, ukoliko planiraš da ostaneš i radiš nakon toga u kasarni. Inače ti je bolje, da to vreme trošiš na traženje posla, ili da jednostavno odeš u obližnju streljanu i naučiš osnove. Mislim da nije skupo. Meni je doduše drug išao na neka takmičenja u tome, pa je sređivao i besplatno.

Ma nisam ja za rad u kasarni nego oću da se očeličim i da budem spreman ako neko sranje počne a sad sam apsolutno beskoristan i roknuli bi me prvih 25 minuta na frontu.

16. Pa verujem da bi možda duže živeo sa slabijom obukom, jer se ne bi izlagao riziku i ne bi imao onaj osećaj ala Svemogući Brus. Šta znam. Kreni na rvanje, ako te iole privlači, mislim da ćeš teško pronaći bolji sport za jačanje.

17. расни овде најзрелији. гледа дечко у будућност. па нећемо за десет година сигурно куцкати постове на форуму него брстити по шуми и спавати на лишћу или побећи у канаду. а канада није за свакога, јбг.

18. truc moderator a sere samo

19. мора неко и да сере да би други јели говна. то је природно стање форума.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.