Transfer blama

1. pa ja se izvinjavam onda :D

2. хаха тек сад видим друго пеђино гостовање код ове двије ЛИСИЦЕ, како је надмено ушао унутра и какво политички оријентисано питање другом госту ниоткуд постави

пеђа бог

3. ahhaha u drugom se jos duplo vise sjebao

4. могли смо наћи пеђин прој и започети неко дописивање са њим, да видимо какав је у тој игри

едит: оставићу ријеч прој јер одлично изгледа

5. Sad u ovom savremenom svetu gde imamo tu utalitarističko-hobsovsku tradiciju pod senkom neoliberalizma koje nekako otuđuje ljude...

6. Ten pisala mu Putinka na fejsu blokirao je

7. Пеђа: Ја сам љубитељ наранџасте боје. Која је твоја? Боја?

8. blokirace nas odmah brate redovno mu pishu i prilaze mu na ulici muka mu je od svega toga hahah preselice se u paragvaj fazon

9. замисли пеђу који мува на шпанском из неку гитару и необавезно откопчано горње дугме кошуље и уз овај арогантни став, какве би гепеке доживио мукица

10. ali ona konverzacija sa konjima zvonkovim i gnjatom

kad ga konj zvonkov oslovljava sa 'gavrilović gnjata'

gavrilović se pojavio u priči iz nekog razloga

11. ма шта је то хаха дај линк

12. krivio je svoju majku zato sto je debeo a onda je shvatio da je on taj koji mnogo jede i da ga niko ne tera da mnogo jede-dusan blagojevic

13. ali slika sa gnjatinog letovanja gde dnjata stoji pored autobusa na sprat i visi je od busa nekih 5-6cm je blago koje ce za hiljadu godina da vredi milijarde dinara

14. Pez, molim te mi reci da imas tu sliku negde na kompu.

15. nemam jer je obriso i sa svog fejsa kad su ga svi zajebavali da je visi od busa na sprat, nadam se da je neki dobar covek sacuvao sliku

16. Znam da je obrisao, ali sam se nadao da si ti sacuvao na hardu pre nego sto je obrisao. Sranje...

17. "Predavac socijalne dinamike" krvavo ti sunce jebem!!!!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.