хаха тек сад видим друго пеђино гостовање код ове двије ЛИСИЦЕ, како је надмено ушао унутра и какво политички оријентисано питање другом госту ниоткуд постави
ali slika sa gnjatinog letovanja gde dnjata stoji pored autobusa na sprat i visi je od busa nekih 5-6cm je blago koje ce za hiljadu godina da vredi milijarde dinara
pa ja se izvinjavam onda :D
Haha oblak dilovan
хаха тек сад видим друго пеђино гостовање код ове двије ЛИСИЦЕ, како је надмено ушао унутра и какво политички оријентисано питање другом госту ниоткуд постави
пеђа бог
ahhaha u drugom se jos duplo vise sjebao
могли смо наћи пеђин прој и започети неко дописивање са њим, да видимо какав је у тој игри
едит: оставићу ријеч прој јер одлично изгледа
Sad u ovom savremenom svetu gde imamo tu utalitarističko-hobsovsku tradiciju pod senkom neoliberalizma koje nekako otuđuje ljude...
Ten pisala mu Putinka na fejsu blokirao je
Пеђа: Ја сам љубитељ наранџасте боје. Која је твоја? Боја?
blokirace nas odmah brate redovno mu pishu i prilaze mu na ulici muka mu je od svega toga hahah preselice se u paragvaj fazon
замисли пеђу који мува на шпанском из неку гитару и необавезно откопчано горње дугме кошуље и уз овај арогантни став, какве би гепеке доживио мукица
ali ona konverzacija sa konjima zvonkovim i gnjatom
kad ga konj zvonkov oslovljava sa 'gavrilović gnjata'
gavrilović se pojavio u priči iz nekog razloga
ма шта је то хаха дај линк
ma nema sile da iskopam print
krivio je svoju majku zato sto je debeo a onda je shvatio da je on taj koji mnogo jede i da ga niko ne tera da mnogo jede-dusan blagojevic
Evo ga
http://s32.postimg.org/r3bxun4d1/gnjata_konji.jpg
ali slika sa gnjatinog letovanja gde dnjata stoji pored autobusa na sprat i visi je od busa nekih 5-6cm je blago koje ce za hiljadu godina da vredi milijarde dinara
Pez, molim te mi reci da imas tu sliku negde na kompu.
nemam jer je obriso i sa svog fejsa kad su ga svi zajebavali da je visi od busa na sprat, nadam se da je neki dobar covek sacuvao sliku
Znam da je obrisao, ali sam se nadao da si ti sacuvao na hardu pre nego sto je obrisao. Sranje...
"Predavac socijalne dinamike" krvavo ti sunce jebem!!!!