Transfer blama

1. Не зна се да ли је већи трансфер песма или коментари... :БЉУВ
    https://www.youtube.com/watch?v=ql4uHPi29Zo

2. Jesi ono beše ti jurio da biješ prijateljicu na fb jer je pućila usne svakih 6 sati novi selfi?
    Tako nešto bilo? Haha, i sad mi smešno.

Нисам никог јурио. Неке сам обрисао са листе, неке сам блокирао, а онда је Цукерберг увео опције "Сакриј објаву", "Престани да пратиш", као и рестриктивну листу (да не бришеш, али да не може тај/та да види твоје објаве, а ни ти од те исте особе) па сам и те опције искористио. А сад има и опција где лепо одредиш шта и кога хоћеш да гледаш на насловној страни.

3. Šta zezam Profe? Pročitao sam do sada jedno 300 pesama o Nolou, i čini mi se da je ovaj čiča (konkretno autor iste) novi Momčilo Nastasijević. Dobar, ali neshvaćen.

4. Ma pesma i plakat su transferi teški, ja reko ti misliš na stranicu (kasno mi je a nisam popio lekić za glavu)

5. A stanica je okej, mada sam primetio da izvestan broj članova iste, zapravo veruje da admin podržava Đovaka. Inače jedan od najvećih transfera mi je kada vidim da neka debilka što komentariše na B92 za Federera napiše Pederer.

6. Da, da, to je taj daun level +120, oštećenje na mozgu locirano negde tamo između Džejevog malog i jedine ganglijeh Zorannah.

7. Je l samo meni transfer ovo na fejsu kupovina poklona za anastasiju cecinu i skoro svi postovi tamo?

8. Video sam Armine da mi je i sestra to lajkovala ili šta već. Mada ono, svestan sam da je oduvek bila gluplje dete.

9. naravno da nisi

šuntava studentarija sa tviter nalozima koja tripuje da je pronicljiva i šatro se gnuša svega narodskog i običnog, a zapravo su svi redom go kurac

10. Обзиром ко су им родитељи деца су још и супер

11. upravo to radj, vole da se cuje da su iznad seljaka, hah farma ma ko gleda to, zabranimo rijalitije, ugasi tv ukljuci mozak, idoli su stanija i kristijan ovim mladjim generacijama strsno
    vole tako u grupicama da silje kurac na sirotinju da bi izdigli sebe, bedu bednu

12. a jeste videli onog jednog bednika sto tu prepricava sta je kao cico iz dnevnjaka radio u nekoj epizodi :D

13. А јесте видели једног што изије курац :D

14. nemoj me jebati na svakoj temi :D :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.