Transfer blama

1. boleo bi me kurac da se cimam sa odmora da pokupim mac.

2. Najveći idioti su mi ovi što na fb kače kako jedu jebenu picu od 150 dinara. Pa može li neko biti tolika budala.

3. parce pice-hrana za studente posle grada.bio dgra na cugu i veceri.dvolitra piva,parce pice-holivud gari!

4. kako jedu jebenu picu

Uuuuu...

5. Ma ovo ti je onaj fazon, izađe se, naruči se pica ili nešto, zatim se slika, taguje deset ljudi i podeli.

6. ко да је 94. и једу се само пасуљ и боранија и машта се о пици

јеботе колко мрзим те авериџе што се одушевљавају ситницама ко да нису ништа у животу имали, мора да слика пиће кад је у кафићу као да је то неки статусни симбол јебена кафа или лимунада у кафићу јебем ти матер ја

7. вау ПОЧАСТИЛИ смо се пицом видите нас

8. Срећа је тамо где је сам створиш и у малим стварима наравно наравно џДДД

9. јеботе колко мрзим те авериџе што се одушевљавају ситницама ко да нису ништа у животу имали, мора да слика пиће кад је у кафићу као да је то неки статусни симбол јебена кафа или лимунада у кафићу јебем ти матер ја

Imam ortaka koji u izlasku nikada ne dopušta konobaru da mu sklanja prazne flaše. Kada se slika, da sto izgleda punije.

10. lik zaprosio ribu u supermen odelu.sad gledam slike i mrci mi svest.

11. najgore je kad kace slike na instagram dosta bogati ljudi, tad mi bude zao nekad jer nemamo takav zivot i ja i moja porodica

12. Тај Дарко Николић је лош писац у телу још горег новинара.... Патетика и слична срања нису добро новинарство....

13. Зато је уосталом линк на овој теми.

14. Idi flipse u kurac. Uvek ti ostaje da se na sekund slikaš kraj nekih bolesnih kola, i ložiš ove na fejsu.

15. ал се прокурчио просјак

16. https://www.facebook.com/mtstvojsvet/videos/1196862070345668/

озбиљна трансферчина која изазива бес

17. Covek ih u komentaru lepo oterao u picku materinu. Ima od mene pivo. :D

18. http://www.blic.rs/zabava/vesti/kebine-sekspirovske-mudrosti-ovo-su-pevacevi-najveci-biseri/bmftdpq

Evo ga jedan od jačih "Blamotransfera". Ne zna se da li je veći transfer od "voditeljke ili onih koji se u klipu pojavljuju na čelu sa čuvenim smehom Lee Kiš.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.