U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
погледај колико претплатника има овај канал, да је сваком трећем стигла нотификација на телефон кад је избачен клип накупило би се подоста прегледа
Ma kakvi
20k je neki maksimum maksimuma da se nabije da su ceca i da je hitcina koja se seruje i lajkuje i sve.
taj rad, sasvim korektna cifra je ovo
doduše, ovi sa idj-a kad plate bot preglede i bot komentare, plate neke retardirane, pa je 90% komentara ovakvo:
'Milorad Stevanović #$$"# ploča'
'Zorica Zorica muzika afe###$###'
Dobro kad bude ujutru 200 iljada vi recite ovi sto su dezurni mnogo vole da ih slusaju i vrteli na ripit ol dej evridej i nabili sasvim realno
Ovim tempom za peses meseci bar jedno 100 milijuna ako ne naprave nista!
PA NA BOT PREGLEDE SAM JA MISLIO ne na random adnana iz bihaca
ео чак је и плаћена реклама значи да искаче на почетну страну и са стране у саџестид чак и онима који нису претплаћени
јеботе стварно потцењујете глупост овог народа, као да не воле да слушају ова три скота
Dio uzmi snimaj kako jedes govna da vidis za kolko bi skupio 200k
Xd
Pa ne sluša samo Srbija nego i CG, BiH, Hrvatska, Makedonija... čak i Bugara ima... da ne pominjemo 5 miliona Srba u Čikagu i još toliko onih koji su pobjegli iz Jasenovca i još uvijek se kriju širom planete.
A svi prate ovaj kanal jer ima dupe sandre afrike
Ja sam ga stisko ne znam jesam vam pricao to? Xd
Čini mi se da jesi brate, ali mogao bi još jednom
A necu ako jesam al eto malo smo se podsetili svi xdd
Pratim
Dio uzmi snimaj kako jedes govna da vidis za kolko bi skupio 200k
Jesi probo pa znas? xD
Ako si stisko dok je bila Miletova plesacica ne racuna se, racuna se samo od kad je sandra afrika
Brt ona je bila afrika od 15e godine
http://i.imgur.com/vYmmUvw.png: Imamo ih u šaci!
Haha meni je bila devojka kad smo imali po 18 samo kazem da je zovu afrika od kako je svima poceo da se dize na njeno dupe
Ali meni je Bombaš rekao da afričke crnkinje nemaju nikakvo dupe...