Prijava

Nisam znao da ima toliko takvih slučajeva. Jer znam da su Ameri u milion filmova ubijali Ruse, crnce, ponekad Švabe itd. i nikad nije niko pravio problem (ili se bar nije čulo). Uostalom i nas kad prikazuju (oni koji znaju da uopšte postojimo), prikazuju nas ko cigane/divljake kod kojih još traje rat itd. pa opet nikom ništa, mi im opsujemo majku i promijenimo kanal, ostatak svijeta gleda i to je to.

Šta da pričamo kad su za jebeni GTA 4 za glavne likove koji bi trebalo da budu sa Balkana našli imena Niko i Roman Belik... -_-

Valjda je ustvari Belić, samo kao ne znaju oni da čitaju ć, tako sam bar čuo, a već sam bio prestao da igram igrice kad je GTA 4 izašao pa ne znam tačno? Niko ajde može od Nikola (mada ne znam nijednog Nikolu da ga zovu Niko), al Roman ne može da ga jebeš. Al dobro, to sa imenima se često zajebu, ali većina raje to ni ne primjeti osim onih koji su baš sa tog prostora, pa još i nekako. Ovo izmišljanje mi je bilo čist debilizam, nisam znao koji im je kurac sa tim u zadnjih par godina, ali ako je istina ovo što bombaš piše, onda ima logike...

Ovaj Vajs članak stvarno teška transferčina. Što najbolje opisuje ove debele jeste to što je taj cijeli pojam "tjelesna pozitiva" stvoren da bi se olakšao život ljudima koji su pretrpjeli fizičke traume, ostali bez udova, uši, nosa. Bruka je što neko ko je sebe natovario čuo za to i pomislio da je nekako na istom nivou bola kao nasilno hendikepirane osobe, hahahahha zamisli da misliš "ja sam krmak debeli glupi = isto kao da mi je neko otkinuo ruku testerom", duvajte ga majmuni

Niko ajde može od Nikola (mada ne znam nijednog Nikolu da ga zovu Niko), al Roman ne može da ga jebeš.

https://en.wikipedia.org/wiki/Killing_Season_(film)
Brt ovde se Srbin zove Emil Kovač. O čemu da pričamo više. Oni misle da je Srbija deo Ukrajne neke ili Slovačke.

A vrh što se super snalazi lukom i strelom. Nemaju kod nas marketi, mora ručak da se ulovi u prašumama negostoljubive Fruške gore.

Pa kad ti je 30 posto populacije podgojeno onako dobro moras da ih ubedjujes da je to normalno,kul je sto imas 120 kila na 185 visine to sto ces dobiti secer sa 40 i umreti sa cirka 65 od cuke je ok gojaznost nije bolest sta sad.

Ima, ima, gledao sam ja nešto prije više godina gde se Srbin zove Vlad, a i prezime mu neko rumunsko, zaboravio sam koje, jer očigledno je njima sve to isti kurac.

A vrh što se super snalazi lukom i strelom. Nemaju kod nas marketi, mora ručak da se ulovi u prašumama negostoljubive Fruške gore.

Hahah ali za ovo prvi put čujem, ovo je najjače! A i realno, sad si dao dobru ideju za neki novi film, ovo sa Fruškom Gorom

Zli Srbin Emil Belik juri ubogog dečačića Gorana Paskaljevića, inače pripadnika slovačke nacionalne manjine u Srbiji, divljim krajolikom Fruške gore ne bi li mu oteo porodični recept za kulen i ubio nakon toga zarđalom kašikom. Ko bi gledao ja bih.

ajde da napravimo igrice i snimimo filmove gde cemo amerikancima dati pogresna imena da im se osvetimo za ovo

Емил јесте екстремно ретко име међ' Србима, али није да га нема. На пример, Емил Драгутиновић, Србин из БиХ који живи у Шведској, бубњар у неколико тамошњих блек метал бендова.

Ковач је скоро па пансловенско презиме, те стога може бити и српско колико и украјинско. Но, то што је Траволту мрзело да научи пар реченица како личи је његов проблем. Али, добро, треба га разумети - није 'тео да разјебе ботокс у будзама, хаха.

Корнелије Ковач је мање србин од тог Емила џонтриног

ако ћемо по именима

Мада реално мађар је, серем

Hahaha... Ge će ti duša za Kornelija? :)
Ajde okej... Kovač i može da prođe. Zanimanje poslužilo kao koren reči kod svih Slovena pa i da prođe bez -ić. Mada je kao takvo retkost u Srbiji. Ali Emil... Evo da nisi sada ti napisao za ovog lika ne bi mi ni jedan naš pao na pamet.

Имам ја колегу Емила, Србин је. Не треба занемарити утицај муслиманског живља у БиХ који се назива Бошњацима - у времену „братства и јединства” је било тог позајмљивања имена. Научили људи да није згорег обезбедити се ако комшије поново закуцају у сред ноћи са ножевима у рукама.

Иначе је име Нико уписано у „Именослову” Српске православне цркве (сајт на коме сам нашао какав-такав инфо о имену не даје линк којим се ово може потврдити) као изведеница од имена Никанор и Никола, а неретко га има код Хрвата. С обзиром на то да је Нико Белић из Босне, име је сасвим на месту. Белић је, чини ми се, српско презиме, али се среће и код Хрвата.

Додатак -ић није ексклузивно српски. Исто тако и презимена без истог наставка могу бити српска.

Kod Nidze Belica mi je najvise smetalo sto prica srpski k'o pijani ruski mornar.

Imao i ja kolegu Emila, cak bio neki visi menadzer u stranjskoj firmi sto je retkost.

kandidar
ajde da napravimo igrice i snimimo filmove gde cemo amerikancima dati pogresna imena da im se osvetimo za ovo

To to. Recimo mlad momak, belac iz bruklinskog huda, se zove Hans Dimousn. I njegov najbolji drugar iz detinjstva crnac Bregzit Mugabe.

Pa lupimo po najgorim stereotipima. Svi u komsiluku imaju preko 150 kila i znaju abecedu do pola, njih dvojica drugari, ali Mugabea progoni KKK i sef njujorske policije je vodja, pa Mugabeu panduri ubiju brata jer je bio crnac petkom uvece i onda na sudjenju panduru cela porota belci koji pricaju akcentom iz Alabame, a sudija takodje KKK pa ga oslobode, pa Mugabea pokusaju da lincuju u podne na Tajms Skveru, ali Dimousn ga spase, pa pobegnu u prasumu Oregona (ko ga jebe sto je hiljada kilometara daleko), pa ih tamo jure Indijanci na konjima koji posle sednu da kampuju oko Mekdonaldsa. Ti fazoni.

Ja sam davno upoznao jednog Emila, ali sam bio siguran da je Bugarin, ne znam zasto. Nije se izjasnjavao ko Bugarin, ali jebiga, zvao se Emil, nesto sam ja to povezao sa Bugarskom, ne mogu se sjetiti zbog cega. Mozda je jadnik i Srbin bio cijelo vrijeme...

Znam i ja Emila, Srbina, ćale mu čitao Emila Zolu u mladosti, pa mu se svidelo ime, tako mi je rekao
A znam i Kovača par, tako da Emil Kovač može da prođe

Ja znam Emila, Vlaha. Debeo, plav, nosi kajlu preko crne kosulje i rumen je u licu.

Emila bugarina znam, kolega, i jedna topla duša

Kaizene, hvala ti za divna iskustva koja sam doživio na Vukajliji, divna prijateljstva, veze, raskide, kresove. Jer bilo ih je. Hvala ti na prostoru gdje sam mogao da ispoljim svoju kreativnost i kanališem je u neku manje više korisnu defku ili čisto tako da se proserem k'o sad što radim.

Žao mi je što nisam ranije došao na sajt (bio klinac jbg) i što nisam upoznao ljude koji su danas legende Vuke u mojim očima (svi imamo različita shvatanja, jelte). Žao mi je što nikad nisam otišao na VOS, reviju defki ili bilo kakvo druženje vukajlijaša. Eto, sad kad mogu, nema se s kim.

Žao mi je što je sajt došao do dna i što ne staje tu. Nastaviće da pada, svi to znamo, ali šta da se radi. Tako je kako je. Probaj nekako da ga podigneš, vidiš da ima ljudi koji hoće da vide parče stare slave Vukajilje, kada su drugi sajtovi uzimali naše postere i stavljali svoj trejdmark tamo, kada su neki drugi blogeri stavljali defke na svoje blogove, kada su reakcije bile jebeno vrh. Daj nekome uzde u ruke, nek potjera još jedared ovog konja na samrti, i ko zna, možda nešto i osvoji.

Ošo sam. Bud'te pozdravljen