Transfer blama

1. Еклипс, то је отприлике трећи пут да Ризма и Слово иду на ову тему у последње две стране.

2. http://www.youtube.com/watch?v=jkAD-IX9HpM&feature=related овај пандур је оправдао све вицеве о њима...

3. Što si mučko kolu.....

O boktejebo neobrezan!

4. BOG IM JEB`O MATER NA DANASNJI DAN!!!

5. jbg care brate, nisam znala, mojne se ljutiš care care

6. krutjebo partizani protiv četnika krutjebo

7. Au jebote, muckanje kole ima 55 iljada pregleda, a pre 3 dana kad sam ja vid'o imalo 3. Kako budale brzo postanu popularne... Kvota 1.10 da ce jedan od njih biti u sledecem Velikom Bratu. Cak je jedna budala napisala defku o muckanju kole.

8. Хвата ме трансфер од насловне у последњих неколико дана....

9. Stvarno neka sranja stavljaju u obdarene.

10. Ja sam vama već rekao da Džimi ovde glumi nekog urbanog gitaristu a ovamo snima duete sa Ćanom i urla uz zvuke tromeđe. To nekom drugom pamet nek soli.

11. 30k Malo para, steram joj ga majici. Ovde sa srednjom skolom za to radis dva meseca

12. са овако мало пара

Јебем ти мајку безобразну .... 30 000 еј ..... и то само за једну комбинацију ..

13. Pucajte mi u glavu.

Pise decko devojci na status..
    Lepa: NE.
    Bleja: NE.
    Volim te: Ne.
    Veza: NEEEE.
    ...
    Komentari..
    Devojka: Hvala.-.-
    Decko: Nisi lepa-prelepa si, necu bleju-hocu ljubav, ne volim te-nego te obozavam, ne zelim vezu-zelim brak.
    Greska: OVA PORUKA NE MOZE BITI POSLATA, JER VAS JE KORISNIK BLOKIRAO !
    :D

14. http://www.youtube.com/watch?v=MUMD-dvyoic&feature=related

mene bi bio blam da sam na njiovom mestu,ozbiljno. mislim, ovo je 2011. bre...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.