Transfer blama

1. Vata me transfer od glume ovih voditelja u "Ja imam talenat".

2. Koji kreten je mogao da sastavi onoliko post najgoreg vrijeđanja? A što je još gore - KOJI JEBENI KRETEN OD MODERATORA JEBENOG JE MOGAO DATI 10 DANA ZA ONO, JEBEM GA U GLAVU GLUPU?

Pu!

3. Razočarat sam. Načisto. Protekcija.

4. Како је могуће да је Скочко за пар речи добио 10 дана, а Јогурт за онакав пост само 14? Свашта.

5. na 14 dana
    Јогурт
    Вређање. S obzirom na istoriju banova, naredni put je trajni.

Ја мислим да се ово променило. :)

6. Ја мислим да се ово променило. :)

Jeste. Pisalo je samo "vređanje".

7. Nata4Mika
    Како је могуће да је Скочко за пар речи добио 10 дана, а Јогурт за онакав пост само 14? Свашта.

ma moguce je.
    neko ce da postuje 2 puta u nekoj temi i da za spem dobije 15 dana, a neko ce da napise referat o jebavanju majke brdjanske i da dobije 14.

8. @aurora: jos veci transfer blama je to sto si ti to vredjanje, upuceno tebi, postavila ovde.

9. Taj što je banovao ovog na dve nedelje, da ima imalo obraza tražio bi da ga momentalno razmoduje onaj što ima tu moć.
    Okej ako imaš nešto protiv devojke/žene, šta li je već, al budi objektivan malo, pravila su jednaka za svakoga. Da je ovo neko napisao tom moderatoru sumnjam da bi bilo išta osim trajnog

10. Na stranu sto je vredjanje i sto sam protiv toga, ali Jogurt ga je srocio za medalju.

11. A jes smešno da ne grešim dušu...al ako ovo nije trajni, onda treba da se ukine trajno banovanje

12. jos veci transfer blama je to sto si ti to vredjanje, upuceno tebi, postavila ovde.

Ма мора да се узбудила много због тога, па да подели бригу са нама.

13. Aj što je zaslužio trajni...

Ja da sam na rorinom mjestu - mislim da bih ga pronašao gdje god da se nalazi na svijetu, izvukao bih ga iz jazbine i zdrobio mu kičmu pa se prijavio policiji.
    Na stranu što je ovo sajt i što je ovo lafo virtuelni svijet al' za onakve gadosti zaslužuje.

14. Ovaj sa fejsom je toliko retardiran da se histericno smejem,kakav tard jebote :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.