Transfer blama

  1. а шта? Амери нашли штек нафте у Сирији?

  2. Јамајчанин
    Ђус РЕПЕР..Осети да више пара има од народњака па кренуо и он.. Не мрзим га нит га волим, нити сам ја па неко јаје да пресуђује од репу, али по мени је ово трансфер..

    Гледам сад овај клип, па довољно је да видиш шта Икац ради и да те буде срамота на саму помисао да се реперима називају Елитни одреди, Цвија, Ди Џеј Шоне, Баки Шиптар (и цео Ђоганије чопор), а и Ђус. Мени су пре десетак година говорили да Гру буржуј који изиграва неку социјалу, да није никакав репер, а он је сад величина за ове које сам набројао.

  3. По мени, прави реп у Србији су Ви Ај Пи, ПртиБееГее, Бед Копи. Нема даље. (не помињите ми Синдикат)

  4. Ова лоша копија Сегза и града што иде ујутру на првом. Лисице. И оригинал је срање, ал ово брате боли колко је глупо.

  5. Cvija ima lepe pesme. I nadimak mu je reperski.

  6. Цвија боготац репа.

  7. (не помињите ми Синдикат)

    Синдикат.

  8. И она серија Кошаркаши је смрт за нервне ћелије.

  9. Потпуно разумем људе који не желе да им се спомиње Синдикат. Постали су превише извикани, а поготово откад је "Балада дисидената" постала народњак и кафански хит. Кад одем у неки клуб и кад ми између два народњака певају рефрен ове песме, осећам велику непријатност док гледам људе како падају у транс на: "Да ли се сећаш како било нам је пре? После свега шта је остало сад, мој Београдееее?!" А Београд нису видели у животу.

    Заборавили сте и Марчела. Волели га или не, по мени човек зна знање.

  10. Заборавили сте и Марчела.

    +1

  11. Ne gotivim nista posebno PrtiBg a pogotovo izvikani Bed Kopi (nisam ni slusao novi album) iz te grupe mi je mozda Bvana najgotivniji, oni se ne porede sa VIP-om to su nebo i zemlja bar sto se tematike tice, i mislim da bi iskljucivo rep trebalo da bude nalik onome sto je nekad VIP radio ili eventualno onom sto radi THC danas. Bez obzira na sve Skabio iz Sindikata je najbolji liricar i ime od svih na nasoj rep sceni, sad sto neke pesme Sindikata sluze da bi se przenice przile jbg. Juice je blam od kako je poceo da se bavi ovim.

    http://www.youtube.com/watch?v=juYbsQWFfJc

  12. Marcelo je toliko pickast da me bude blam kad cujem njegovu stvar na radiju.

  13. Зависи како гледамо. Шкабо је можда најбољи лиричар за ту врсту репа коју он репује, док Прти кида у својој категорији са лирикама :) Бар по мени.

  14. Најјачи су Стерео Банана брате. Одушевио сам се.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.