Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://blog.core10.co.uk/img/banging_head_on_computer.gif
boli
Džabe, fon mi ne podržava gifove. :D :P
Е да је среће да не подржава ни куцање на овој теми.
A što me prezirete? :)
Vučice ja ti pružam podršku, hronično ;-)))))
pojma nemaju Vučice, tvoji vicevi nisu ništa gori od mojih ili njihovih. u stvari, više mi se sviđaju tvoji, ako ćemo pravo.
Paninaro, neš jebati! :D
Pa to paninaro. Ovamo pišu glupe i odvratne a ovamo kritikuju ono što ja napišem. Nema logike.
ja sam za to da se ođe pišu samo vicevi koje sami smislimo, jer skoro svi vicevi koji se postuju su stari i znamo za njih. treba malo novih viceva da ubijemo monotoniju. kolko god vic dobar bio, ne moš se dvaput na njega ismijat. ko će prvi, ja nemam inspiracije trenutno.
КУРЧИНА! Ако се узме у обзир први пост, само Вучица и Жајк испуњавају услове за постовње овде. Остали спемују са смешним вицевима.
Drogirana Vjeverice nemo' brate, prosućeš se više nego ono za Leelu...
u pravu je Meśa, samo vicevi koje sami smislimo. evo ja ću prvi.
popela se žirafa na trešnju i sjela na najvišu granu. kad, odjednom, eto ti ga vlasnik trešanja i vidi žirafu. zaleće se put nje i zavika (da ne kucam ono "onda on" pa "onda ona", njihov razgovor prenosim integralno):
- šta radiš gore, jedeš li mi to trešnje?
- ne nego višnje!
- okle ti višnje kad je ovo trešnja?
- ponijela.
EDIT: prvi govno mrvi!
Evo ja ću prvi, napisao sam u toku Prajd žizenja.
Zašto je J.Karleuša LGBT ikona?
-Oblači se kao žensko.
EDIT: Evo ja ću drugi ;-))))))))))))
Мешо, тешко ћу успети да се проспем више од онога. :Д
А овде не коментаришем слике, него вицеве, јебо га ти. И од кад сам престао да коментаришем слике, ђевојке их више не каче. :Д
http://vukajlija.com/forum/teme/171-vicevi?strana=1#post_3390
Kaže ide međed prčijom i kaže ufti ga grč u nozi i on sjede za panj i kaže ROAAAAAAAR i ču to Mujo i kaže MA NEMAM SAD DJECE MI VRATIĆU SLJEDEĆI MJESEC SVE!
Toliko buke oko teme s vicevima. Glupo.
Pišite viceve kakvi god da su. Nebitno kakvi su, već je spem nepotreban.
Možda je bilo:
Kako se zove muva koja voli med?
- Muhamed.
a muva koja uživa u medu?
- Ahmed.
Ко је највећи папучар у селу?
- Онај који потроши више шљива на џем, него на ракију :D
u pravu je Meśa, samo vicevi koje sami smislimo. evo ja ću prvi.
popela se žirafa na trešnju i sjela na najvišu granu. kad, odjednom, eto ti ga vlasnik trešanja i vidi žirafu. zaleće se put nje i zavika (da ne kucam ono "onda on" pa "onda ona", njihov razgovor prenosim integralno):
- šta radiš gore, jedeš li mi to trešnje?
- ne nego višnje!
- okle ti višnje kad je ovo trešnja?
- ponijela.
EDIT: prvi govno mrvi!
nije da ne postoji taj vic vec lolo