Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Ovo sam pročitala negde:
    Kako Felix ide na letovanje i odmor?
    Ode do granice između zemlje i svemira, izabere destinaciju i samo skoči.

2. Evo još nešto. Napisala bih kao defku ali bih ukrala ideju sa nekog foruma, tako da ide ovde.

Felixu sad, skok sa zgrade, dođe kao polučučanj.

3. Evo jedan što sam čuo jutro na radiju:
    Sretnu se Mujo i Tarzan sa svojim ženama, pa kao ono upoznaju se. Kaže Tarzan: "Tarzan. To Džejn. To Majmun."
    Kaže ovaj: "Mujo. To Fata. To hekla. To pere."
    :-)

4. Resi kolonijalna vlas' da ukine aperhejd u Africi i vise nema crnih i belih nego svi da budu zeleni. I sad ide autobus ide i nesto se pojebe. Izadje sofer, petlja nesto neko vreme, vrati se unutra i kaze: Ajde tamno zeleni da sidju da guraju.

5. Učiteljica postavlja pitanja učenicima.

- Perice, reci ti nama šta je to tragedija.
    - Pa, tragedija je kada moj tata zasadi hektar krompira, udari suša i sve mu propadne.
    - Dobro Perice, to nije tragedija, to je šteta. Tragedija je, Perice, kad se državni funkcioneri voze avionom, avion padne i oni svi poginu.
    - Dobro, učiteljice.

Inspekcija u školi, učiteljica propituje, dođe red na Pericu, učiteljica zna da je naučio tragediju.

- Perice, reci ti nama šta je to tragedija.
    - Tragedija je, učiteljice, kad se državni funkcioneri voze avionom, avion padne i oni svi poginu. Al' to nije šteta...

6. Mislim da treba da prestanemo sa uvijanjm i Vucici otvorno recemo da su joj fore ili njesra ili stare ko Grcka. Aj sad da ne spemujem:

Grdi mama cerku i kaze joj:
    - Eh vi danasnja deco... 15 godina i svako vece s deckom po klubovima.. A mamin trideseti rodjendan zaboravila...

7. Pita mali ciga oca kako je nastao.
    -Pa jedno jutro ja i majke smo podigli jorgan i ti si bio ispod.
    Sledeće jutro mali ciga se probudio, podigne jorgan kad ispod bubašvaba. I kaže ciga:
    -Da ti nisam čale sad bi te zgazijo!

8. Aj ja jedan prastari i u duhu teme:

Sarajevo, OŠ 'Ivo Lola Ribar', specijalni razred, 27 neviđenih debila sjede na času matematike. Digne učiteljica Hamu i pita ga: "Hamo, koliko je 2+2?"
    Bleno Hamo, zino ko pešina, cure mu bale iz usta, ne progovara. Bulji on tako nekih pola sata kad jedva nekako reče: "T...to...j...j...č...č...četir!"
    Kaže učiteljica: "BRAVO HAMO, TAKO JE!" a razred poče da pljeska i da skandira "HAMO KOMPJUTER, HAMO KOMPJUTER!"

9. ХАМО КОМПЈУТЕРУ ХАМО КОМПЈУТЕРУ!
    Ххахахахахахаха, тај су ми виц причали у првом основне :)))))

10. Što volim ove kretenske

Dosao cigo kod doktora i zali se na uho.
    Doktor - "Kakvi su ti simptomi?"
    Cigo - "Simptomi su mi odlicni. Najvise mi se svidja Bart!"

11. Šta radi Džej noću kad ne može da spava?
    Šeta ispod kreveta.

12. Kad Piroćanac grli svoju ženu?
    -Kad vozi u rikverc.

--------------------------

Zali se Mujo doktoru:
    -Doktore ona moja Fata sasvim je skrenula! Cuva kuci 20 macaka smrdi ko da je pravi svinjac.
    -Pa dobro onda provetravajte cesce!
    -Ma nemojte, pa da mi pobegnu golubovi!

13. Шта пева педофил кад поред њега прође клинка од 15 година?

Пева: "Да си бар 10 млађа..."

14. Čemu služi torta na ciganskoj svadbi?
    Da muve ne lete na mladu.

15. Kako se zove zemunski dečiji hor?
    Kalibri.

------------------------------------------
    Došao mali Ciga kući i kaže:"Čale, jedan čovel mi rek'o da će da mi da patike ako mu popušim..."
    Ćale:"Kakve bre patike?"
    Mali Ciga :diže nogavice od pantalona: "Ovakve!"

Zašto baba čita bibliju?
    Sprema se za prijemni.

16. Иду две камиле пустињом и пита ова једна "Шта би ти урадила да нас сад напа'не НАТО?", друга одговара "Сакрила бих се у пећину", а ова прва је пита "А како кад у пустињу нема пећина?"... ахахахахахахахахаха

17. Putuje lik vozom, pojede nešto, ode do WC-a, obavi posao i kad je završio, vidi četkicu za zube, i odluči da opere zube. Taman kad je završavao, uđe drugi lik u WC i vidi ga da pere zube i počne da se dere: "Što pereš zube tom četkicom, jesi ti lud? Pa to je moja četkica!", a ovaj mu odgovori: "Jao, izvini, ja mislio železnička."

18. Sarajevo, OŠ 'Ivo Lola Ribar', specijalni razred, 27 neviđenih debila sjede na času matematike. Digne učiteljica Hamu i pita ga: "Hamo, koliko je 2+2?"
    Bleno Hamo, zino ko pešina, cure mu bale iz usta, ne progovara. Bulji on tako nekih pola sata kad jedva nekako reče: "T...to...j...j...č...č...četir!"
    Kaže učiteljica: "BRAVO HAMO, TAKO JE!" a razred poče da pljeska i da skandira "HAMO KOMPJUTER, HAMO KOMPJUTER!"

HAHAHAHHA DO JAJA

19. glavni
    Što volim ove kretenske

Dosao cigo kod doktora i zali se na uho.
    Doktor - "Kakvi su ti simptomi?"
    Cigo - "Simptomi su mi odlicni. Najvise mi se svidja Bart!"

SasvimNebitna
    Kad Piroćanac grli svoju ženu?
    -Kad vozi u rikverc.

za razliku od vecine sa ove strane, ovi ne samo da su govna nego su i govna sa neke od proslih strana
    ubijate macke i mozdane celije, tu in uan.

20. Umro Sloba, sahranili ga u dvorištu ispod drveta, i par nedelja kasnije udari zemljotres u Požarevački kraj...
    Komentar žitelja Srbije: I zemlja ga povraća!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.