Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Crnogorci za vreme bombardovanja -A bačite i neku na nas, nijesmo šugavi!

2. Ako je bilo, jbg.

Vratio se Zemunac iz Amsterdama i posle priče o svemogućoj vutri, pečurkicama, o tome kako je po ceo dan gledao trandže, ali ga bilo stra' da kara neku, dođe do toga kako je jebav'o crnkinju. Svi ortaci u njega kao u Boga, niko od njih nikad nije prcao crneću pičetinu.
    : Tebra, ti si naš Boug jebeni! I kako je bilo?
    : Do jaja matoriiii! Zabadam ja nju onako krvnički, da vidi šta je zemunska kita i kaže ona meni u jednom trenutku: "Dipr, dipr."
    : I?
    : I ja tebra dnempr.

3. Čak Noris može da presuje cveće u elektronskoj knjizi

4. Čak Noris je toliko kul da njegov komp nema kuler, ha-ha!

5. Дјечак из Земуна долази кући црвених очију, пита га ћале: "Што су ти очи црвене"- "Пушио сам траву" а ћале ће: "Лажеш пичко, плак'o си.

6. ахахахахха овај је добар!

7. Dobar al bio na prošloj strani, pff..

8. аххахаххаха куљ

9. Napijo se zec sa vukom i medvedom i pobegne od njih i uskoči u šumsko jezero i počne da pliva, pliva, pliva,... a medved i vuk ga traže sa druge strane. Vide ga kako pliva i priđu do jezera i zovnu ga da izađe da se ne udavi jer je mnogo pijan, a zec će njima:

- Odjebite kopnene životinje.

10. Ja ne kapiram ovaj vic, aj nek mi neko objasni:

Dje bilder drzi papuce?
    - U hodniku.

11. Ja ne kapiram ovaj vic, aj nek mi neko objasni:
    Dje bilder drzi papuce?
    - U hodniku.

AHAHAHAHA aukurac haha
    Pa đe se inače drže?

12. Pa neam pojma. U hodniku?

13. као долази министар омладине и спорта код мује и пита њега мујо као господине председниче као каћете да ми купите коња каже овај ђе каже у штали хахахахаха сам сам се себи насмјеао.

14. Шта ради Јусеин Болт кад закасни на аутобус?
    -Чека га на следећој станици.

15. Kupio Hamo balon sa helijumom, kad su ga videli svi vicu : HAMO FELIKSE , POLETI SADA HAMO.

Hamo se igra u pesku, svi vicu HAMO PUSTINAK HAMO PUSTINJAK

morao sam :)

16. Hvali se lovac svom kolegi:
    - e bale, jutros sam ustrelio srndaća, al u uvo, jebiga.
    - aj ne seri. nemoguće da si ga pogodio baš u uvo.
    - šo bre nemoguće? a šta ako se u tom trenutku glavom počešao za nogu,a,a?

17. Napunio mali cigo 15 godina i tata ga odvede kod kurve.
    Medjutim mali se predomisli:
    - Tata ja ne mogu.
    - Sine, dao sam 30 evra, idi karaj.
    - Tata ja bi voleo da prvi put bude iz ljubavi.
    - PA, VOLIM TE!

18. Pitaju deca pirocanca:
    - tata tata jel mozemo da gledamo televizor?
    - Može samo nemoj da palite.

19. хахаххаххах

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.