Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Што бре, ја сам умро кад сам чуо? И први, а и други пут.

2. море, јебачу, једно је глуп виц а друго је глупирање.

ЕДИТ: тражио си да ти понављају овај "виц"? е судбо клета.

3. Dobar je vic! Šta tu koji kurac...

4. Јебига, нисам укапиро први пут.

5. јебига, ми не толеришемо глупости овдје. шириш заразу на већ посрнулом форуму. и још се хвалиш тиме.

6. Босанска посла...
    Што се лепо не смејеш са свима нама који СХВАТАМО, чисто реда ради. Онда се после лепо смеј кад и ти СХВАТИШ.
    А тек после кад се сетиш вица... има сузе да ти крену.

7. Pričaju dve kokoške

- Jel ima večeras žurka u kokošinjcu?
    - Ima
    - Kolko je ufur?
    - Ko`ko ko da

Napisao sam ja nešto na ovaj fazon, samo što izgori kokošinja pa trebaju pare za krečenje lolo.

8. хаха, ма најјаче да сад окренеш то на моје босанско несхватање твоје ноторне глупости. мудрице.
    ае ти мало на одмор, можда ти се разбистри за то вријеме.

9. хаха, ма најјаче да сад окренеш то на моје босанско несхватање твоје ноторне глупости. мудрице.

mrzim ta bespotrebna prozivanja, bosanci ovo, bosanci ono, šale su ok, ali ovo nije bila.pogledajte malo koliko ljudi koji su vam idoli porijeklom iz bosne.

10. Na primer Boris Tadić!

11. Мене баш брига. Могу да зајебавам Босанце до сутра ако желим и могу само да ме увате за курац. Ипак сам 50% изБосне, а наравно онда смеш да прозиваш своје и то је ок. Тако да идите на трансфузију уБосну па јебите Босанце до сутра, у супротном ће ови изворни да се брецају.

12. лаже, бановала ме зато што не воли жидове

13. Meni se čini da je na vukajliji postala uvreda ako kažeš nekom iz bosne da je iz bosne, što je stvarno stravično.

14. Bosno mojaaaaaaa lijepa mila šeher gizdavaaaaa AAAAAAAAAAA.....

Idu Mujo i Haso (Muja i Hasa ahahahhahah) šumom i sretnu Arkana.

15. Ja sam se nasmejao na ovaj vic sa Arkanom, ne baš naglas ali sam ispustio vazduh!
    Inače, je l' znate vi da se Arkan sa Cecom ženio u autentičnoj uniformi srpskog Vojvode Stepe Stepanovića? Jebem ti državu.

16. Zasto cezar nosi sandale? Pa juli je.

17. Две плавуше.
    - Шта мислиш шта је даље, Месец или Лондон?
    - Чуј ову, каква глупача, па Лондон се не види одавде!

18. Glup vic, da ispoštujem temu tj. prvi post:
    Ovako:
    Šta kaže Betmen Robinu, jebi ga, kad ovaj treba da udje u auto?
    - Robine, ae ulazi u kola.
    Nelol, a?

19. Kako da strpas 1000 jevreja u ficu?
    - 2 napred, 2 pozadi, a ostale u pikslu!

20. Ја кад сам уживо чуо тај за Бетмена, умро сам од смеха.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.