Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. ја коначно схватам да је глупост постала једна од уметности. ти си предводник новог таласа!

2. zhajce, jel boljelo kad si pao?

3. eo jedan, svež:
    Ide tip pustinjom i vuče kamilu sa sobom. Šetaju oni dugo, i normalno, čoek se napalijo ko zmaj, i hoće da opali kamilu, al se ova stalno izmiče. Jednog dana, naiđu njih 2 na oazu sa mnogo vode, i vide da se neka devojka davi tu. Izvuče on devojku iz vode, ova se popne na njega i pita ga može li šta da uradi da se iskupi. Tip kaže:''Pa moš, aj pridrži kamilu dok je jebem''

4. Šta radi narkoman zimi?
    -Skanka se, gudra se, i igla se u snijegu... :)

5. eo jedan, svež:

Мени га стари прич'о кацам у основној био.

6. Шта је црнац на суду?

-Крив наравно.

Зашто се црнци не играју у песку?

-Зато што их мачке стално закопавају.

Шта ради црнац кад је болестан?

-Па бере памук.

Зашто су убили црнца?

-Како зашто?

7. Na Gazeli gužva, svi automobili stoje. Jednom čoveku neko kuca na prozor. Ovaj otvara prozor i pita:
    -Šta se ovo dešava?
    - Ma, teroristi oteli celu vladu i ministre, pa traže 10.000.000 evra, ili će da ih poliju benzinom i zapale, pa skupljamo.
    - I, koliko ljudi daju?
    - Pa tako, litar-dva... Kol'ko ko ima. :)

8. Evo jedan glup, ali suvi kvalitet.
    Dogovaraju se kokoske da naprave zurku. Pita jedna kokoska: Kolko para se daje za zurku? Kaze druga: Ko-ko-ko-da!

9. не каки јебачу, онај Џериков је солидан, а и они ресистички изнад лолол

10. Хахахаха има добрих на клипу, не сери. :Д

11. Ниси ваљда стварно пустио клип?

12. Пустио и слушам већ 15 минута. :Д

13. и лептејебо

14. Daj, Jebaču, iskuliraj malo sa teme za viceve i smešne slike sa tim šta je smešno-šta nije, oladi više

15. Зна Мурињо
    Daj, Jebaču, iskuliraj malo sa teme za viceve i smešne slike sa tim šta je smešno-šta nije, oladi više

+1000

16. Aj molim vas, recite mi. Jel se bar sami nasmejete na svoje viceve? ali iskreno

17. Molim da se suptilno u PVT zamole Vučica i Zhajk da ne postuju na ovoj temi. Bolje da u mesec dana padne jedan vic nego ovo...

18. sunshine slažem se sa tobom. Ja sam inače fin, povučen momak. Kad god postoji rasprava o tome dal je nešto smešno ili ne, ja ćutim. Al ovde nema rasprave. Ubiše temu..

Isto sad kad bi neko napisao "idu dva mrava i odoše" i ispod: ahhahha.. Pa fala bogu da bi reko da je tuka i glup ko kurac i tu nema rasprave, eto u tome je poenta.

Vaku finu temu unište ljudi. Ja kad nemam šta da postavim ne postavim mesec dana ako treba.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.