Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ја коначно схватам да је глупост постала једна од уметности. ти си предводник новог таласа!
zhajce, jel boljelo kad si pao?
eo jedan, svež:
Ide tip pustinjom i vuče kamilu sa sobom. Šetaju oni dugo, i normalno, čoek se napalijo ko zmaj, i hoće da opali kamilu, al se ova stalno izmiče. Jednog dana, naiđu njih 2 na oazu sa mnogo vode, i vide da se neka devojka davi tu. Izvuče on devojku iz vode, ova se popne na njega i pita ga može li šta da uradi da se iskupi. Tip kaže:''Pa moš, aj pridrži kamilu dok je jebem''
Šta radi narkoman zimi?
-Skanka se, gudra se, i igla se u snijegu... :)
Мени га стари прич'о кацам у основној био.
Шта је црнац на суду?
-Крив наравно.
Зашто се црнци не играју у песку?
-Зато што их мачке стално закопавају.
Шта ради црнац кад је болестан?
-Па бере памук.
Зашто су убили црнца?
-Како зашто?
Na Gazeli gužva, svi automobili stoje. Jednom čoveku neko kuca na prozor. Ovaj otvara prozor i pita:
-Šta se ovo dešava?
- Ma, teroristi oteli celu vladu i ministre, pa traže 10.000.000 evra, ili će da ih poliju benzinom i zapale, pa skupljamo.
- I, koliko ljudi daju?
- Pa tako, litar-dva... Kol'ko ko ima. :)
Evo jedan glup, ali suvi kvalitet.
Dogovaraju se kokoske da naprave zurku. Pita jedna kokoska: Kolko para se daje za zurku? Kaze druga: Ko-ko-ko-da!
Да наставимо низ
http://www.youtube.com/watch?v=StSI3Jb_Mj4
не каки јебачу, онај Џериков је солидан, а и они ресистички изнад лолол
Хахахаха има добрих на клипу, не сери. :Д
Ниси ваљда стварно пустио клип?
Пустио и слушам већ 15 минута. :Д
и лептејебо
Daj, Jebaču, iskuliraj malo sa teme za viceve i smešne slike sa tim šta je smešno-šta nije, oladi više
Daj, Jebaču, iskuliraj malo sa teme za viceve i smešne slike sa tim šta je smešno-šta nije, oladi više
+1000
Нечу.
Aj molim vas, recite mi. Jel se bar sami nasmejete na svoje viceve? ali iskreno
Molim da se suptilno u PVT zamole Vučica i Zhajk da ne postuju na ovoj temi. Bolje da u mesec dana padne jedan vic nego ovo...
sunshine slažem se sa tobom. Ja sam inače fin, povučen momak. Kad god postoji rasprava o tome dal je nešto smešno ili ne, ja ćutim. Al ovde nema rasprave. Ubiše temu..
Isto sad kad bi neko napisao "idu dva mrava i odoše" i ispod: ahhahha.. Pa fala bogu da bi reko da je tuka i glup ko kurac i tu nema rasprave, eto u tome je poenta.
Vaku finu temu unište ljudi. Ja kad nemam šta da postavim ne postavim mesec dana ako treba.