Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
haha... reklama ljudi eklama... oganicite se na to ... ;))
dodji siti... come to me..
:pijan:
Bio sam na, na svadbi...hik...šta sad oćeš?!?!?!
haha...pozdravi zenu.. ;)
Šta se...hik...smeješ
Myth i Forget-me-not se ...hik...venčali...hik...
pozdravi ti pekk...hik...muža...hik...
ma oce ga... kad na vrbi rodi grozdje.... uozbilji se.. :)
Oz...hik...ozbiljan sa
a ša to oćeš a?...hik...
Madafaka, opet nam ode Citi i opet ostadosmo sami...
Ceniš? :))
Ooooo, pa ko mi je to došao! Osoba koja svojim prisustvom najveće sivilo pretvara u najlepše boje! :)))
:trp,trep: :))
Istovremeno i osoba koja ima temperaturu i sve su prilike da će gadno da "zabrazdi" od nekog nevaljalog virusa! :(
Bolestan sam i ja, tako da nam to neće biti prepreka. :))
Eeee,al' u mojim godinama je to ozbiljnije.. :)))
Ne smem mnogo da se uzbuĐAVAM,da maj tiki-tikerrr ne skvikne.. :)))
pa kako ste se razboleli? kako cu ja sad vas da muvam ovde kad ste bolesni? sto se ne cuvate? e deco, deco... kazem vam ja...ako se sami ne cuvate niko vas sacuvati nece... ;))))
Oooo, citiiiii, dodži, dodži... ;))
odma dodžem.. ;)
hahahahaha :)
Madafaka, dosta mi je devojaka. Bičeš posedovan.
Imamo slična mišljenja, ima jedna osoba koja je često ovde i ispaljuje nas, hajde da se muvamo mi...
Vala baš, možemo mi i bez nje. O'š da budeš bata ili seka?