Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
JA JEBEM!
Promasio si temu i bices JEBAN! :D
Nema šanse. Ja jebem! :)
Ok, mi jebemo :) Nego, rece ova tema da moram da te muvam... Odluci se - jesi li kika ili si boy? :D
ja sam citizen :)
Cao, ja sam Uros. O cemu zelis da razgovaramo? :)
bas sam ja to tebe htela da pitam :)
Mozemo da pricamo o cemu god hoces. Za pocetak, ja sam...ah, to sam vec rekao. :)
pa ne znam odakle da pocnem :)
smuvaj se za mene? :DD
Aaaaa, vazi! Hoces da ti budem muz na fejsbuku?! :D Dodaj me, mace, saljem ti u inbox!
ahahahhah, ajdee! :D
Mwa, machkitze! <3 :DDD Omg, osecam se kao debil, dosta je bilo! :) hocu normalno da se smuvam za tebe, necu kao napaljena twinaestogodisnja, facebook dewojcica. :)
ahhahahahhahh....da vidim i to cudo ;D
Ma racunaj da sam se vec smuvao za tebe, nema vise sta da se kaze :)
dobro, sad cekamo sledece zrtve :D
Citi duso, kad ces se vratiti? :)
remorker srce, gej brakovi legalizovani u njujorku, da ti spakujem pa da palimo?
vratiti gde, rem? :)
kolfilde, strasno mi se svidjas, majke mi :))
citi mnogo mi se pada na tvoj sarm, hoces da se igras sa mnom u pijesku?
C,c,c kako ste napadni :D Ja bih da vas vodim na kolace :))