A evo vidis citi, ja sam probao. Al on je divljak. S njim ne vredi pricati... Moracemo da ga stavimo u kola i da se odvezemo u neki drugi grad i da ga onda izbacimo... Tako se jedan moj (bezdusni) poznanik uspesno resio kera lutalice koji mu se bespravno uselio u dvoriste...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
dostojni pobede.. ;))
citi ljubavi, da te podsetim
http://www.youtube.com/watch?v=31bhzxhu44Q
znaš na šta...;)
U sta ti je rekla za pobeduuuuu :)))
Nego citi, robo moja veoma trazena i nikad povoljnije nabaljena... O cemu sad razmisljas? :)
pa o meni razmišlja, zna se...
u tvojim snovima...
razmisljam kako da zavrsim nesto... ja radim nesto.. dok se vi dzapate.. ;))
popricajte ko muskarac smuskarcem... niste deca.. ;))
ja sam ga pozvao da to rešimo...
oči u oči, bajonet u stomak...
al on neće...
si video sta sam napisala? "porazgovarajte" :P
Reci kako mozemo da ti pomognemo! :zustro istupa iz mase neodlucnih:
I ja radim nesto i dzapam se s njim i muvam tebe. I mogu ti reci, cini mi se da mi sve dobro ide :)
Madafaka aj stvarno da resimo ovo ko ljudi... imam ja neke super drugarice za tebe. Nemoj citi da diras... Ja sam izgubljen... propo covek bez nje...
sad si me uvredio, meni ne trebaju druge
moje srce hoće semo nju...
A evo vidis citi, ja sam probao. Al on je divljak. S njim ne vredi pricati... Moracemo da ga stavimo u kola i da se odvezemo u neki drugi grad i da ga onda izbacimo... Tako se jedan moj (bezdusni) poznanik uspesno resio kera lutalice koji mu se bespravno uselio u dvoriste...
jadan pas.. :D
Primecujem (i likujem) da nisi isto rekla i za sita :))))
ostavio me bez reči
idem, citi vidimo se večeras...
blago nama ko izmisli ovu temu.. :D
znas kad bi ovako pricali u ko poslednji pobednik... nikad. :D
:nastavlja da likuje:
po zadnji put... citi je vec spakovala nogare od stola ;)
Ostali smo sami - sad možemo da se ljubimo :)
P.S.
Naravno da ne bi nikad ovako pričali... Te dve igre imaju različite ciljeve.
hahaa...
sad me sit zajebava.. ;)
Nije - stvarno je otisao. Mora da napravi frizuru za večeras. Pogledaj prethodnu stranu, sve lepo piše.
haha.. dakle? :P