Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa znam dosta razlika, al verovatno se sad ne mogu setiti bas te na koju ti mislis... Aj reci. Znam jedan dobar vic o jednoj razlici, al nemam sad vremena da kucam. Moram opet ici, i ostaviti te na milost (nazalost samo milost) mom suparniku...
Tako da reci, koja je!
zene imaju pamet, a muskarci snagu... ;)
Znas... Nisam ja bas tako snazan :)
hahaha... nemoj me ostavljas...vidis da nema kandidata.. ;)
Ajde jos 5 minta. Mislim ne bih ja nikada - visa sila je u pitanju...
koja sila tebe da snadje..? :D
Eh... Pricacu ti jednom... Na moru na primer... Na moru covek ima vremena da isprica sve price.
jel ti ovo prava slika na avataru?
Jeste. Samo je "flair" na saksofonu lazni :)
Sad bi bilo skroz glupo da ja tebe pitam "A tebi?" :)
haha... otkud znas.. mozda po istinitom dogadjaju... ;)
pa ti si tu 90 godiste?
Losa procena, al dobro, mutna je slika. A i imam taj osmeh pravednika koji zavarava :) (mislim za godine, ne za cistotu duse:) No, nije strasno, davali su mi i manje ;) '86 al sam ocuvan. I nisam mnogo presao.
Ti?
Ja sam devedeseto, Citi. Otkači ovog matorca i ajde da se muvamo. :))
znas da nikom ne govorim... zar nisi cuo? :DDD
смувај се са мене ;)))
Nacuo sam, al nisam verovao da je istina. U kako si me nasankala sad. Ja se izleteo :))) Al nema veze, oprostio sam ti odmah :)
Ajde muvajte se lepo dok ja nisam tu... poz
haha... takva igra.. :P
E, sad mi je sasvim svejedno. Neka me sad muva ko god 'oće, neću se buniti. :)
evo ga i pekky... ma milina... ;)
hm hm hm :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaliluuuuuuuuuuuuuuuuujaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....