Smuvaj autora iznad

1. imam svasta na umu, odakle poceti pomozi mi

2. dela govore vise od reci, jel se slazemo....

3. ahaaamm..

iiiiiiii akcija ;)

4. jebote.prelepa si u mraku

5. haha... kad me ne vidis.. ;)

6. nee to je polumrak. crno bela slika, svetlost dopire sa terase i poluzatvorenim roletnama. kontrast kontura lica i drhtavi dah pun ceznje usled nemirnog pogleda

7. kakav opis...

zamisljam da mi je pogled podignut na nekih 30-40 stepeni..

:)

8. ako razumem igru, ja idem dole...prateci vretenasto telo koje se uvija pod hladnim dahom i prstima..

9. ruka gde joj je zabranjen pristup u javnosti, grabi njenu i ljubi drhtave i nemirne usne usred kisne noci..

10. Nisam trazila nesto savrseno,nisam znala da savrseno postoji i sve sto sam nalazila mislila sam da je dovoljno da se voli… Dok mi se ti nisi dogodio i u srce meee pravo pogodio znala sam od ove noci da bez TEBE vise necu moci.. ;)

11. jeeebote :))) hvala ti :)

Dusa trazi, ali srce je slabo. Udara grubo, i poziva bol. Sebe se boji, u mraku jos stoji, ceka na nekog, tamo dalekog. Slepo je bilo, nonstop je snilo, sanjalo budno, kucalo cudno. Tebe je srelo, a to nije smelo, u vatricu duvaj, nocas ga cuvaj....

12. noc je i zvijezde sjaju svojim snom ,a moje misli lutaju za tobom,i u svkoj zvijezdi te trazim jer zeim da te pazim i u svkom stihu te gledam jer ne zelim nikom da te dam

13. grubi su ljudi, hladan je drum, pruzi mi ruku, skrati mi muku. Nocas uz mene, gledaj sa stene, u mesec vreo, tvoj sam ceo

14. Moje tijelo se stapa sa tvojim,
    Kakav sklad te simfonije.
    Tvoje biće se stapa sa mojim,
    Sa zvucima naše melodije…

15. citizen nemoj vise da me zezas vec ostavljaj broj

16. Da li ti imas neke veze sa teroristima?? xDD Prava si bomba.

17. Totalno si me oborila s nogu!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.