Smuvaj autora iznad

1. Gej stop? Ovo je gej stanica? Odoh i ja onda odavde. :)

2. E,izem ti gej društvo...c,c,c!:)

3. Gogo, ljubavi, opet si tu. :))

4. Jes,"ljubavi",a ovamo me turaš u defke! :))

5. Ma pusti defku, vidiš da smo sami opet? :)

6. Hmmm..i to što kažeš..:)
    Al' drugi put ti ne oprostim tako lako! :)))

7. Što, ljubavi, pa nisam rekao ništa ružno. :)

8. Nisi,al' sam se osetila k'o tročerajka :))
    Aj' pričaj nešto romantiše,baš mi se tako nešto sluša :)))

9. Evo nešto na brzaka:

Ti si sunce moga neba
    Ti si ono što mi treba
    Ti imaš divan pogled
    Ti imaš divan osmeh
    Al najlepše su tvoje oči
    Koje sanjam svake noći

:))

10. Hehehehe,lopino jedna šarmerska,sus dečije pesmice da me muvaš ovde :))))))

11. Hm, a šta misliš, gde bi mogli provesti hlaaadnu zimsku noć? Možda ispred kamina? Neće ti biti hladno. :))

12. Sve za tebe. :))

13. E,ako je tako... :))))

14. Solo iz koje pesme?

Eeee... ovaj... Citi... Da te pitam nešto... Citi, oćeš da budeš moj par?

15. solo privatno.. ;)

ono kao.. moze.. ;)

16. Ne znam tu pesmu :)

Pa što si ga šutnula?

Stvano "ono kao" ili si ceo život čekala i bas obradovala sto sam te pitao sad?

17. haha.. kako ti kazes.. ;))

18. Pa ono, evo recimo... Idemo u bioskop večeras. Ono... Kupimo kokice i kokakolu... I neku anticelulit kremu za posle... I sednemo u mrak... I u jednom trenutku istovremeno krenemo po kokice i pogledi nam se sretnu... I ti se zaljubiš u mene na 6. pogled (jer smo se već 5 puta pogledali do tad).

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.