U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
JA JEBEM MNOGO DOBRO!
Šteta, ja to ne praktikujem sa nepoznatima..
Ja rasturam!
Nema potrebe za tim, i onako nisam sklepana kako valja. Možeš li mi skuvati neki čaj da me oraspoloži malo? Hvala ti!
Idi u Legolend pa tamo rasturaj slozeno :)))
Nego staklena, da pocnem ja sa tvojim zadrzavanjem :)
Ja kuvam čajeve svih vrsta i ukusa. I to radim mnogo dobro i sa stilom.
Pa sad ne znam za koga da se odlučim. Morate se potruditi da me impresionirate jer, zaista, neodoljiva sam! I fatalna.
Ne, neću. Ja sam za jebanje, ne za vezu.
Ne voliš vezivanje tokom jebanja? Šteta..
Gde smo ono stali?
Leva ruka vezana... Sad desnu ili kako mislis?
Čekaj bre, nastavak nije za ovu temu. :)
Ajmo ispočetka.
Ej zdravo! Oces u bioskop mozda... nekad...? ;)
Naravno, samo...imam jedan problem, malo se plašim mraka, pa možda mi bude frka, znaš?
Pa sta cemo ako ti bude frka?
Pa ja ne znam, zaista, mogla bih dobiti napad panike.. zato je potrebno da nema mnogo ljudi oko nas, ne želim da ih uznemiravam tokom filma, ako me razumeš?
Nema mnogo ljudi = budemo sami? :)
Tako nekako, ne želim da uznemiravam nedužne ljude mojim strahom od mraka.. Može se desiti da nekog greškom uhvatim za koleno ako se jako uplašim!
Evo ti moje, slobodno :)
Bićeš toliko ljubazan? :trep:
Naravno... I vise od toga...
Nista onda, ja idem da kupim sve karte za projekciju... Ti uzmi kokice i kokakolu. Moze?