U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Peki? Otkud ti? Nisam te očekivala u takvom izdanju, mada moram prizanti da si se baš prolepšao. :)
Staklena ! Ako pristaneš da odmah odemo sa Vukajlije , kupiću jedan omanji crikus , sješćemo u prvi red prazne arene i onda možemo da grickamo kokice i pljuckamo ostatke u razjarene tigrove u kavezu :-))?
Može?
I'm all yours! :)
Thanks. Šator je na crvene i žute pruge , ima malog majmuna koji puše u trubu , debelog Upravnika koji naplaćuje lovu. Kad budeš željela zaspati samo zijevneš i legneš u mrežu ispod trapeza a svjetla se ugase :-))?? Može :-)?
Vau... kako si sve to genijalno smislio! Oduševljena sam na više različitih načina! Uzmi me za ruku i odvedi sa sobom gde god želiš! :)
Nije to genijalno. To je najprirodnije. Čovjek mora da se dovija da bi opstao :-)))
Šta da se radi, kad sam fatalna ovoliko koliko jesam. :)
:-))))) . Baš tako. Fatalistička tajnovitost u koju su utkane najprivlačnije tajne ženske senzibilnosti :-))
Kako si me samo tačno opisao... :)) Kad krećemo?
Staklena, ne padaj na njegova laskanja! Jes da spavam u bioskopu, al te jos uvek volim! Vrati seee! :)
Vidi ti to! Ti mi, mladiću, duguješ mnogo toga! Počni da se iskupljuješ, dok još imam strpljenja da te slušam! :)
Jao ti si divna. Tebi najvise volim da se iskupljujem... Ti imas najlepse strpljenje od svih! :)
To je samo jedna od mojih vrlina, a ti se moraš još potruditi! Ne padam dvaput na iste greške, a-a. :)
To je jedna od milion, naravno :) Al samo da znas, ako je to ikakva uteha, kad sam se onomad uspavao u bioskopu... Tebe sam sanjao. Bio je to najlepsi san ikada.
I nije uteha, original sedi pored tebe, a ti kopiju sanjaš! Platon bi se sad jako razočarao, da je živ. :)
Au nemoj sad da me teras da i pokojnog Platona tesim i da se i kod njega iskupljujem... Mislim dosta sto sam s tobom usro stvari :)
Divno ti mirise kosa veceras... I ta bluza ti divno stoji.
Pa hvala, upristojila sam se malo. Nisam želela doveka da tugujem za tobom..
Nisi valjda tugovala? Nisu valjda suze tekle niz te lepe obraze i zaustavljale se i golicale te socne usne? Koji sam ja gmaz...
Oh, gmaz je tako plemenit stvor! Ne laskaj si!
Da! Ja sam crno ispod nokta gmaza! Kako si i pomislila da bi mogla da gledas film sa mnom... i da jedes kokice iz iste kese...