Smuvaj autora iznad

1. Share it with me :)

2. maybe later, I have to go.... let me go.

3. I You have to go... go... but please came back... :) i am still in love with U

4. I feel butterflies in my stomach :)

5. When i close my eyes, i see You :)

6. and how i look like?

7. i'm goddess, you're god....

it's finished-smuvan si!

I got you :DD

8. And i got you baby :)))

9. now what? :D

it's over....

10. NOOO!!! This is the begginning :)))

11. begginning of time when I'm not in :(

goodbye my lover,
    goodbye my friend,
    you have been the one for me.....

;P

12. Goodbye my dear... all be waiting for U :)

13. yap, you're still in my heart!

14. u to ne sumnjam sit uopste... you're in mine too ;)

15. I believe in miracles,
    where are you from,
    you sexy thing?

I believe in miracles,
    since you came along,
    you sexy thing!

16. Siti... where are You?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.