Ahhahahahaha ti si lud, čvarče! :)) Kako si mogao da se tako zajebavaš? Care!
Ja sam se toliko usrao da sam stvarno dobro vozio. Mali savet za buduće vozače: Nikada nemoj da se nerviraš kad se zajebeš na polaganju, niti da kažeš ''pao sam'', naročito naglas. Onda stvarno padaš, obaraju bukvalno za pad morala. Samo ćuti i ne pokazuj znake nervoze. Ali ne budi ni opušten kao čvarak :D
Što se tiče brze vožnje, nisam neki ljubitelj. Bar ne dok se ne priviknem. Vozio sam na Puntu, a sad prešao na ćaletov Pežo karavan. Nije isto, karavan je mnogo teži i glomazniji. Treba mu više da ubrza i nezgodan je za parkiranje.
Ej bre, moja keva položila sa trijes'. Uvek ima nade!
Da, to sa koliko se polaže nema veze.
Saću i ja šesnajs(za malo manje od 2 meseca) pa ću i ja malo da gazim ljude.
Odlično :) Velkom tu d klab!
Ja ću da polažem kad se preselim u vel'ki grad. Odbijam da bacam pare na to kad nikad neću sjesti za volan. Odbijam! lolo
E da, i mene nekako strah te vožnje, kontam da ću d' ubijem nekoga.
A mrzim brzu vožnju.
Čvarak, ja bih to isto rekao, al' mame mi!
Postah admin http://www.facebook.com/pages/Ja-volim-samo-ROCK-and-ROLL-/116953788343743 pa ko voli nek izvoli.
@jocko madafaka nisam mudo, mada sam proglašen izgasiranim par puta, al' to su mentalno obolela deca, tako da se ne važi... :D Inače sam podjebive i zajebantske prirode i nisam znao da može da se padne zbog toga, inače ne bi' ni rekao... :)
@Džoni drago mi je da postoji još neka budala ovde, a ne samo ja. :P
@Šajkaš svaka ti dala! :)
@Mhillka I'll see you... on the Facebook! :D
Jou čvarče,nikako da te uvatim u svom terminu. Šta ima,kako je?
evo bre! radi se! :D
aj na face, lakše je... :P
slobodno.Tamo sam.
Da li je umrla?! Nije? Kad ce?
Đes crvendać.
Džindžer.
Ima l' koga?
Ima, al' neću moći dugo d' ostanem.
Š'o?
Ma evo me kod babe i dede. Mora uskoro gajbi da palim, a kad dođem gajbi spremam se za ekskurziju koja mi je sutra ujutru.
Jebeš sporu vožnju!
Nema ništa bolje od adrenalina koji te cepa kad proteraš pešake sa zebre k'o kokoške po dvorištu... :D
Ja pao prvi put, al' ne zato što sam se zajebao, odlično vozim, nego sam seo na vozačko pored pandura, i vezujući pojas rekao mu: ''Veži se, polećemo.''.
On me je samo pogledao i rekao: ''Odveži se, pao si.''.
Prvo sam mislio da me zajebava, skapirao sam ozbiljnost situacije tek kad je murkan izašao iz kola... :D