Tinejdžeri vukajlije

1. Ma ludim glumilo, pusti me, vi'š da grmim.

2. Meni više nije dosadno! Imala sam tako divan dan. I dokazala sebi da sam definicija baksuza! :))

3. Bravo, i ja sam sebi dokazao da sam definicija klasične budale.

4. To možeš ispraviti.

5. Nisam ti ja Tom Kruz pa da radim nemoguće misije.

6. Još jedna naslovna, i to po dilu. Fak jea.

7. E, viđeh to. :)
    Čestitam. :D

8. Hvala. Ja sad počeo kao Hujo da pričam. :aplauz šamar:

9. Kad će meni jedna naslovna... U PIČKU MATERINU!

10. Ja sad počeo kao Hujo da pričam

Mej d hujanizacija bigin.

EDIT:

Kad će meni jedna naslovna... U PIČKU MATERINU

Kad i ti počneš da se hujizuješ.

11. Aj nau prnauns ju Hujo Smrad.

12. Mej d hujanizacija bigin.

Ipak ne.

13. Realno, ne možete postati baš tolko kul ko ja.

14. Ne, nego niko ne može da bude tako ne kul kao ti.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.