Tinejdžeri vukajlije

1. ja se ne šalim... ;)

2. не шалим се ни ја! ЉОЉ

3. Eve i mene, po god'nama, od dana današnjeg ostalo mi je ravno 4 godine tinejdžerstva xD

4. Ja napunih dvajes pre mesec dana, tako da sam izašao iz te gluposti. :) A duhom sam još u vrtiću. :)))

5. Ja sam tinejdžmjutntnindžaejdžer.

6. dakle,pekky,podržavaš nas u našoj borbi za slobodu govora?

7. Pfffff, ne. Mislim da ste vrlo bahata stvorenja. :) A s obzirom da izgledam kao da sam tek napunio 14, nisam kompetentan. :)

8. Tinejdžeri mr'šmo dučimo!

9. Tinejdžeri mr'šmo dučimo!

Matematiku radim :D

10. Evo i ja da se prijavim, možemo mi tinejdžeri neku stranku ovde da osnujemo, borba za ravnopravnost nas tinejdžera...:)

11. Ti se samo izdaješ za tinejdžera,Brain,nemo' da varaš pošten svet :)))

12. I ja sam tinejdžerka..prvi krug sam resetovala :)))

13. Auuuu bre Gogo, što me izda?
    Hteo da pomisle da ovo 96 znači godište, a ne koliko limenki piva mogu da popijem za sat vremena :D

14. Piii,opet lažeš Brain,to 96 je broj godina! :))))))

15. :)))
    A lepo me moj dobri, nikad prežaljeni mentor dule345 savetovao da promenim ime u brainiac69 :D

16. Đoković dobija,ne može se uči.

17. Pa kad ne slušaš mlađe od sebe :))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.