Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kurac smo svi tu, četvoro nas je. Milca i Pametnica banovani, ostali zaboravili na nas. Joca Paraćinac nam baš duuuuugo nije banuo, on mi je bio mnogo kul. A vukašin je jednostavno ... DŽINDŽER JEBENI PRLJAVI, pa ga čak ni mi nećemo.
Što su banovane, a?
Joca ne ide na Vuku često, uglavnom igra neke igrice i štatijaznam. :D
Dobro je i ovo! Treba navući još derištadi da dođu ovde i da mi daju ljubavne savete i slušaju izhave prepametnih dečkića sa kojima provodim vreme. -.-
Milica je nekog isprozivala, nisam zapamtio koga, a Pametnicu su proglasili za dupli. Ja nisam povatao čiji i kako, ali u svakom slučaju, trajni. Realno, treba da udrimo po propagandi i da navučemo neku mladu krv, smorismo se mi domoroci ovde.
Vratio sam se.Gužva jebote.
Meni ovo sranje nešto baguje.
E da, videla sam da su sa Pametnicinog naloga na svim temama postavljeni postovi u kojima se vrlo gadno vređaju primećeniji na Vuki (možda samo modovi, pojma nemam). Ali se pitam, zašto i kako se to desilo, kada ta devojka stvarno postoji i imam je na fejsu.
Imam je i ja, nejasno mi je. U razlogu za ban piše
Dobro, defke mi nisu ličile na defke devojčice mlađe od mene. Ali, zaboga, profil na fejsu sve govori.
Sve u svemu, mislim da ja nikada neću dobiti ban.... Ja sam od fine dece. :D
Takođe.
Inače, možda probam da navatam ovu na fejsu da mi ona objasni sebe i svoj profil. Potpuna konfuzija.
Meni je na fejsu tu evo trenutno, ali ja nisam mnogo raspoložena za ćaskanje i ispitivanje.
I ko je, zaboga, paramecijum?
Pojma nemam. Al' očigledno neko ko je pre našeg doba trajno banovan.
Ja se okupah, 'bemmu, stalno propustim kad je ovde aktivno.
Uf, ala smo aktivni. Kao moja baba. :D
I gde je ovaj Ceno?
On je tako dražestan za komunikaciju.
Skontaj 'ladno se može promeniti veličina mesta za kucanje postova.
U trenutku kada se vraćam iz vecea gde mi je dupe krvarilo, iskreno me zabole dupe za veličinu mesta za kucanje postova.
Znamo da boli Hujo, al' šta ćeš. :P
Što je najgore, trenutno ne boli, ali svašta izlazi odande. Neću da opisujem, žemsko je na temi.
Momci i devojko, upravo ću vam otvoriti oči, čitajte me dobro i ne zaboravite, upravo ćete saznati zašto je nama draga Mhillka banovana za vjek i vjekova!
Rekla je mylyci da je pušila racku za moda.
To si tek sad čuo? Ccc, ja čuo na dan kad je banovana, čak i video.
Pa baš tad sam je i pitao na fejzu isti dan i posla' mi skrinšot. Koliko je najjača riba.
Edit: JA SAM NA FEJZZU, DECXKO!