Знам компинице. Али сам и даље имбецил. Пао у Дангуби директ на нос. Зајебавали се нешто и ортак ме подигао и кад је мислио да хоћу да сиђем кренуо да ме пусти и сјебах нос. :) Моји ми не верују да нисам био мртав пијан, или да се нисам потукао. :) А нос откида како боли. :Д
А што је најгоре и мени је смешно. :) Чак ни не могу да се сморим колико је сама ситуација дебилна. Мајица скроз крвава, нос расечен, на макар два места, али не боли довољно да могу да кукам. :) Чак сам пиво након тога наручио. :)
Ajoj, ti si se baš zveknuo... Nadam se da nisi nešto slomio... Bol će proći :)
Moram konačno da spavam, ne znam koji mi je đavo :) Laku noć :) Mada je već jutro, al' nema veze ;)
pa kad se ne vracase mnogi tinejdzeri
Ima da procitam celu temu, pa da posle smrdim na srecnija vremena.
kako sam samo depresivna.
Поздрав за тинејџере. Било је лепо бити тинејџер у таквој екипи. Сад можете да ме зовете "чича". :)
Čiča Reme, koliko imaš godinica? lolo
Umrla ova tema, džabe.
nije
20.
Ma nisi ti još čiča, opušteno.
Al' iskočih iz ovih, tinejdžerskih voda. :(
Možeš ti još s nama da se družiš, komotno. Pa i mi imamo po 17. :)
Đed Reme!
Oj! Ima li koga?
ИМААААААААААААА
Reme, nisi više tinejdžer :))
Знам компинице. Али сам и даље имбецил. Пао у Дангуби директ на нос. Зајебавали се нешто и ортак ме подигао и кад је мислио да хоћу да сиђем кренуо да ме пусти и сјебах нос. :) Моји ми не верују да нисам био мртав пијан, или да се нисам потукао. :) А нос откида како боли. :Д
Hahaha :)) To je umeće! :) Kako šljaka Stefanov bajs? :D
А што је најгоре и мени је смешно. :) Чак ни не могу да се сморим колико је сама ситуација дебилна. Мајица скроз крвава, нос расечен, на макар два места, али не боли довољно да могу да кукам. :) Чак сам пиво након тога наручио. :)
Бајс шљака као сат. :)
Ajoj, ti si se baš zveknuo... Nadam se da nisi nešto slomio... Bol će proći :)
Moram konačno da spavam, ne znam koji mi je đavo :) Laku noć :) Mada je već jutro, al' nema veze ;)
Laku noć komšika. Idem i ja sada. Valjda će stati ova krv. Mada ne verujem da sam slomio išta jer cenim da bi mnogo više bolelo. :)
Awww, super što je ova tema premeštena. Šta ima, narode? :))