Tinejdžeri vukajlije

1. I uostalom Tulum je najstariji. On je u junu devdesprve rođen, Peki d Đem oktobru devedesprve, a ja u maju devdesdruge. Mada da, spadam u ove matorije tinejđere.

2. reme mi vec od jutros na ovoj temi a ti tek sad dosao, neka bolje sad nego nikad, a to malo popustila paznja njima, malo pice xD

3. reme menjaj nik, za ostale ne znam, ja te mesam sa remcom i to mnogo.

4. moram prvo da uplatim ktitora, ili da postanem mod :)

5. Ко ти је жена куме ?

6. опааааааааааааааааааа :)

убо си премију

7. reme ako ti kajzen ne sredi poslacu ti ja 200 dinara.

8. ma ne to. :) Nije u tome stvar bre. Nema veze sa menjanjem nika. Nego sa brisanjem prethodnih nikova. Pokušao sam da linkujem sopstveni profil kao nik, bilo mi dosadno.

9. Ma opet cu poslati, mnogo mrzim kad sam u nedoumici, a da l' sa tobom da l' sa remcom da l' sa rosonerijem (a mozda i tripujem) sam se nesto dopisovao za fudbal i Liverpul generalno, normalno ja ne mogu da razaznam ko je od vas trojice ko, Rossonerija i tebe zbog avatara (imaju zute boje oba) a Remca i tebe zbog nika. Zbrka totalna jos od kasi ti nesto pisao na temu za gitariste i wanna be gitariste, ode sve u majcinu.

10. Мени ктитор и не треба, да вам чика Јанко каже.

11. kp, planiram da otvorim fondaciju za pomoc clanovima koji bi da postanu ktitori a nemaju kinte, tako da bice. :)

12. lolololol ima potrošim 200 đunti na pljedžu. Fala brate. :)

13. Чика Јанко просипа мудрости.

14. A cika Janko cilja ka visem mestu, on bi da bude mod, aaa znam te pusko kad si pistolj bila. :)

15. jel vam baguje vuka?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.