Tinejdžeri vukajlije

1. Uvalim ti ga u dupe masno,i to onako slasno.

2. EDIT:Ovo bi trebalo snimiti.Traži bend pod hitno.

I meni je ovo palo na pamet. Baš bi mogla dobro da se uradi.

3. Nisam ni video-ko je autor?

4. Ременски кумашин

5. Odličan u svakom slučaj.
    Problem pri snimaju ove pesme-tekst može da prođe ili kao pank ili kao rep/hip-hop.
    Ako je pank,ne stiže do šire publike.
    Ako je rep,do šire publike stiže uz gomilu predrasuda.

6. Si razmišljao ti o snimanju pesme?

7. Jesam mada nisam neki pevač. Mada trenutno učim da sviram gitaru, većinu mojih ću makar da iskomponujem jednom prilikom ako ništa drugo.

8. Reme samo radi za svoju dušu.
    Jebeš komercijalizaciju.

9. Dobro jutro.Što se tiče benda, ja imam nešto što se može nazvati bendom.Znam i nekog ko može muziku napisati...

10. Problem pri snimaju ove pesme-tekst može da prođe ili kao pank

Zašto mi čitaš misli? Već sam i zamislila kako bi to zvučalo.

Edit: Zdravo, Ceno.
    Ima u mom selu od 70 hiljada stanovnika jedno 30-40 bendova, ako ne više.

11. Pa culle nisam ni mislio na komercijalizaciju mojih tekstova, iskreno jebe mi se za to, važno mi je da pišem i slušam ono što volim.

12. Zdravo Milice.Koliko od tih 40 bendova su kvalitetni?
    Jebote mi sviramo pank.Samo da se nađemo reme pa da opičimo...

13. Ima kod nas i dobrih. Al' poenta je da svaka druga budala ima bend. Neka wannabe rokerka, koju sam upoznala u Crvenom krstu a ona je tamo došla jer je čula da su svi rokeri (hahaha), osnovala bend. Zove se Pentagram. Ona pjeva a svira njeno društvo, no da stvar bude gora što niko od njih ne svira nego treba da nauče. Pa su odustali od ideje i sastavili novi bend koji se zove Mentalci.

KUDA IDE OVAJ SVIJEEEEEEET

Edit: Ceno, nemoj da misliš da govorim na račun tvog benda nešto, samo praznim dušu jer mi je pun kurac rokera s Moravu iz mog grada.

14. Al' poenta je da svaka druga budala ima bend.

Hvala što podržavaš moj rad, mnogo mi znači.
    Al eto kod nas nije tako.Ne može svako imati bend...

15. Pa nisam za tebe rekla :D Kasno sam skontala da je ispalo da sam za tebe rekla. Pričala sam za ove moje seljačine pa sam napisala edit za tebe :)
    Meni je drago što imaš bend, radiš nešto što voliš.

16. Al' poenta je da svaka druga budala ima bend.

Hvala što podržavaš moj rad, mnogo mi znači.

Jeste, tako je. lolo.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.