U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ko su sad oni?
Kako si divan :D
Žika i Dragi, YU GRUPA! Kao mornar dobro moreee sanjao sam teeee, al je neptun slaoo talaseeeee. Kao žedna zemlja kišu čekaooooo sam teeeee, to su bileeeee sušnee godineeeee
Ta pesma se uvek vrti na onim "Udri me do zore" žurkama.
Posle nje obično ide "Glavobolja od vina"
Ali to što je komercijalizovana do bola ne spori njen kvalitet.
A ta braća Jelić.
Jeste mornar se vrti non stop. I digni ruku od Galije, i kad sam bio mlad od Čorbe i mi plešemo od Kazališta. Smradovi jedni, prosto se naježim kad vidim ko sve sluša te pesme. Kvalitet naravno da je neosporan, samo se te pesme dosta forsiraju i na radiju, i svuda, jer su svojevremeno bile veliki hitovi, a manje više svi znaju stare velike hitove, pa čak i udri me do zore, pa od zore još malo pajseri.
Da znaš da je tužno ko ih sve sluša. Duša me boli kad vidim seljačinu kako pada u trans kad čuje dobru pjesmu. A i baš svuda ih puštaju.
A prije nekolika mjeseca sam upoznala Neša Galiju i znaš kako je čudan. Mali je a ima neki stomak koji počinje od grudnog koša :D
Ma jok, čini ti se
http://sumadijapress.co.rs/UserFiles/Image/Kultura/nesa%20galija1.jpg
Čudan je, doista.
Imao je on neku boles' ranije, neku paralizu ili nešto, pa se izlečio, čudan je zbog bolesti.
Mora da je izašao napolje mokre kose.
A jes' nešto, baš je čudan. A i godine odrade svoje.
Lepo bogami...
Ma ovo je Cule izvukao iz konteksta -.-
Pročitaj sa prethodnih stranica.
Tek sad vidjeh ptv.Sve je kul.:D
Dobro 'e :D
Cule, džaba si citirao :P
Culle trolu.Milica je sve ozbiljno shvatila.Nije kul...
Okrivićemo Cula za sve :DD
Ma nema veze sad, prošlo sve.
I da, Reme je pominjao neki simak, valjda je mislio na tvoj bend. Svejedno, ako imaš okači nam to :D
U fazi je nastanka bend pa još nema.Još se snalazimo za opremu.Šljakamo da uzmemo opremu od Udruženje bendova ali teško...
Milice nadam se da si se izvinila drugu Ceni!
Jao što imate lepe rečenice, prošto je šteta što ste se skontali. Makar i preko pevetea :)
Valjda su toliko humani da vam to daju.
Culle, samo s' ti zezaj, da ne kažem zajebavaj :D
Udruženje se skoro pa raspalo pa ni oni nemaju neku opremu da daju klincima.Predrasude jebiga...