Joca, Jovi (za Svede). Ziljavuse i tatine princezice me zovu "JOVAAANEEEE!!!". Nian za moje WoW prijatelje... I tako...
'de nam je Dzankee? Daj da se izmirimo i nastavimo da jebemo/geekujemo po temi... :)
Mene kad su pohvalili da dobro sviram i trebala da upanem u Gradski orkestar ja zatrokirala i odustala od muzike :D
Od tada ne dozvoljavam da me hvale :D
A ko se porodio?
Mene zovu Šaki.
Eventualno Šmajser kad ispadnem kul.
lolololol, jesam zlatan <3 mwa mwa
Šta ima Milice? :)
jel tebi cale guliver???
EDIT: Cule Vizard je postao ujak po 3. put, da znas :)
lolololololol
Pa dobro nije to mnogo.Ja sam se zaglavio poslednijh godinu ipo na 1.76.
Joca, Jovi (za Svede). Ziljavuse i tatine princezice me zovu "JOVAAANEEEE!!!". Nian za moje WoW prijatelje... I tako...
'de nam je Dzankee? Daj da se izmirimo i nastavimo da jebemo/geekujemo po temi... :)
Тинејџоси ваша фурка најбољша на форуму, кеве ми. Могу се ја мало дружим с вама, да се вратим у младос мало'?
jel tebi cale guliver???
Šta ima čudno u 1.80? Ja 1.90m! :) ;D
Nisam ti rekla? Sad znaš.
Životarim, ti?
Mali, ne zajebavaj. I ja sam tolika.
dobro serem, ne znam tačno koliko sam između 1.78 i 1.80 m nisam se dugo merio, pa zaokružujem.
Budućnost je na mladima. I možeš da se družiš ako se osjećaš kao tinejĐer :D
lolololol, čime vas 'rane bre?
e jbg nesam video tu . pa mislio da pise 180 m, pogub na kub, naocare treba da kupim :P
evo ništa gledam da li da vas davim sa mojom poezijom, zajebaste se što me pofaliste :)
Ajde reme, ozezi!
Davi slobodno.
Koliko godina bi morao/la(?) da oduzmeš da bi bio/la tinejdžer? :)
Mene kad su pohvalili da dobro sviram i trebala da upanem u Gradski orkestar ja zatrokirala i odustala od muzike :D
Od tada ne dozvoljavam da me hvale :D
paracinac si video ona dva texta?