Tinejdžeri vukajlije

1. Stigle prinove :D

A ko se porodio?

2. Mene zovu Šaki.
    Eventualno Šmajser kad ispadnem kul.

3. lolololol, jesam zlatan <3 mwa mwa
    Šta ima Milice? :)

4. 180 m

jel tebi cale guliver???

EDIT: Cule Vizard je postao ujak po 3. put, da znas :)

5. Pa dobro nije to mnogo.Ja sam se zaglavio poslednijh godinu ipo na 1.76.

6. Joca, Jovi (za Svede). Ziljavuse i tatine princezice me zovu "JOVAAANEEEE!!!". Nian za moje WoW prijatelje... I tako...
    'de nam je Dzankee? Daj da se izmirimo i nastavimo da jebemo/geekujemo po temi... :)

7. Тинејџоси ваша фурка најбољша на форуму, кеве ми. Могу се ја мало дружим с вама, да се вратим у младос мало'?

8. 1.80 m
    jel tebi cale guliver???

Šta ima čudno u 1.80? Ja 1.90m! :) ;D

9. A ko se porodio?

Nisam ti rekla? Sad znaš.

Šta ima Milice? :)

Životarim, ti?

jel tebi cale guliver???

Mali, ne zajebavaj. I ja sam tolika.

10. dobro serem, ne znam tačno koliko sam između 1.78 i 1.80 m nisam se dugo merio, pa zaokružujem.

11. Тинејџоси ваша фурка најбољша на форуму, кеве ми.

Budućnost je na mladima. I možeš da se družiš ako se osjećaš kao tinejĐer :D

12. Ja 1.90m!

lolololol, čime vas 'rane bre?

13. e jbg nesam video tu . pa mislio da pise 180 m, pogub na kub, naocare treba da kupim :P

14. evo ništa gledam da li da vas davim sa mojom poezijom, zajebaste se što me pofaliste :)

15. Тинејџоси ваша фурка најбољша на форуму, кеве ми. Могу се ја мало дружим с вама, да се вратим у младос мало'?

Koliko godina bi morao/la(?) da oduzmeš da bi bio/la tinejdžer? :)

16. Mene kad su pohvalili da dobro sviram i trebala da upanem u Gradski orkestar ja zatrokirala i odustala od muzike :D
    Od tada ne dozvoljavam da me hvale :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.