Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja sam već pjevao u bendu zvao se "Pokojni Toza".Nisam bio aktivan član jer su to bili stariji momci ali sam dolazio na probe i svirke.A moj bend je daleko od osnivanja.Imam dvojicu likova koji nemaju glasa uopšte a ja ne mogu mlatiti bubnjeve i pjevati.Ili da nađem bubnjara ili pjevača.A maloletna ako voliš ljubavne pjesme ova je meni naj...
EDIT. Zaboravih link stavit jebote
http://www.youtube.com/watch?v=p3UayBbp7dQ
haha,genijalna pesma;)
Da ne smaram ovo je za temu Forever Punk.Šta vi planirate da uradite sa životom u budućnosti...
Ćenotafe, za pank ti i ne treba glas. Jebo to. Nek pjevaju duet.
Pustio bi ja njih, ali šta ću kad žvuče ko zamorče na samrti.A ni sami neće da pjevaju...
Smej se, samo se smej :)
zaštooo mitoooo ne dođeeeeeeeš
Psiholog. Definitivno. Sa količinom iskustva koje sada nabijam, ima da osojim Nobela.
Poslao bih ti snimak ali se bojim da će ostaviti trajne posledice na tebe.Nego odok ja na pivce i partiju bilijara.Čuvajte se.Pogotovo ti maloletna, Skočko je veliki.Vozdra...
Tuga. :[
Šta uradi ovaj latinski od mene.Na punih 12 sati me preobratio u lajfera
Mene je raspust preobratio u nolajfera. Drugi put u životu mi se ide u školu.
Nije da se meni nije išlo u školu.Nego mi se nije išlo na latinski,matematiku,geografiju... i još par problematičnih predmeta
Kao na primjer istorija i fizika -.-
Meni se ide zbog društva, i eto da natjeram sebe da ustanem u 7. A mogla bih ostati na raspustu još mjesec dana n_n
Evo još jedno pitanje radi upoznavanja:U kojim ste školama?
gimnazija
Нада Поповић
Hahahhahahahahahahhahahah. Evo šta smo mi radili na srpskom... za tinejdžerske jebače... :D
-Tuli Kapferberg-
I kažem: cilj revolucije je
Iskorenjivanje drkanja.
I kažem: jebanje je sveto.
I kažem: revolucija je sveta,
i kažem: familija koja spava zajedno
zauvek ostaje zajedno.
I kažem: bog i jebanje su jedno.
I kažem: bolesne duše bez seksa
uzrokuju ratove.
I kažem: jebi ili umri.
I kažem: katolička crkva je antijeb
i jevrejska crkva
i Crkva.
I kažem: sve vlade su protiv jebanja
jer su starci protiv jebanja.
I kažem: svako kome se gadi ova pesma
ljubomoran je na jebače.
I kažem: jebežljivi, jebežljivi, ujedinite se.
I kažem: jebati je lepota.
Kažem: jebanje je bog.
Kako ovo nisam pročitala ranije?
uzrokuju ratove.
A kad sam ja ovo prošle godine za profesoricu pričala niko me slušao nije :D
I uz to je išao jedan predlog, khm.
I pronalazim se u tvom nicku. klanja ti se
HAhahahahahahaha. A naša profesorka nam ČITA ovo. Njoj izgleda ne fali. Koja bolesna misao. :D
Fala lepo. Osmišljen nik. odmahuje rukom kao odobravanje naklona
Šta sad rekoh. :D
Ali ti si starija od mene.