Tinejdžeri vukajlije

1. imaš ti još dosta do faksa, i ti i Đanki. :)

2. Znam reme ali mora se na vrijeme razmišljati...
    Nego mrtvo ovde.Treba nam neka od Milica ili KP.Kao što Jovan reče one su magnet za tinejđere i pedofile...

3. To jeste, bolje na vreme. Šta ćeš posle sa istorijom, ne znam koliko posla ima u struci, završićeš kao profan.

4. bole vas uši.Ja blage nemam šta ću u životu.

5. Znam brate ali jebiga volim istoriju.A profe istorije su uvjek kul likovi...

6. Sad si me sjebo.Koga pitaš?

7. Jeste brate, do jaja su, mada džaba to, ne dobijaju oni neku kintu. Mada najvažnije ti je da radiš ono što voliš brate.
    Pitam Huju.

8. Ja jesam tinejdžer.Pa ja sam i napravio temu.

9. Moj profa iz osnovne je car.Panker kao ja, viđam ga na svirkama, pijem kafu sa njim.A dobar je nastavnik.Zna svoj posao i pismen je.

10. o dobar dan, taman tema za mene xD

11. Да вам доведем ја ипак неке тинејџере, видим да вас држи нејебица ?

12. Kol'ko leta, i da znas da ne trpimo internet jebace ovde. Osim Dzankija, ali to je zato sto je doktor rek'o da je on veoma poseban decak.

13. Zajebite sa tim prepucavanjem.Ščuo?

14. Cuo gazda, cuo...
    :okrece se pokunjeno:
    Dzankee, izvini brate, bilo je jace od mene.

15. Dobar je dzanki.Osim kad apsintira duže od dan ipo.Onda krene da krizira pa nas jebe sve po temi.

16. Ali tinejdzeri, sta ste mi se ucutali? Zivnite malo majku mu!!! Gde vam je mladost?!

17. Čak ni Đubretarko neće da se proziva.Otužno.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.