Ma svi smo mi okoreli metalci, masni i debeli, oni najgori, sto samo Meta'lku slusaju, i to samo prva dva albuma, jer ostali su komercijala. Samo sto necemo to da priznamo.
Ma jok, nisam mislio na seksualnu orijentaciju...
Ma bre sta ja pricam,. Ime teme bi bilo PEDOFILSKO... Lapsus, izvinite, stao mi mozak.
A i gazda Dzimi bi svima po vaspitnu lupio...
Sve bi to imalo smisla, i vaspitna i nase fantazije da mozemo mi da menjamo ime teme, ali ne mozemo, to mogu samo modovi. Tako da nam ostaje ovo...a i kao sto rekoh ako bi promenili ime Maloletna bi zbrisala, i od teme bi ostalo samo par zagorelih nolajfera koji su ljubav nepronadjenu u realnom svetu zatrazili na netu... ah tuzne li mu situacije. :D
Lik je bizaran. Verovatno zato. Al' zato imamo Salija Ernu i ostatak Godsmacka. Imamo bre, brate, bendova kol'ko ti dusa iste. Opusteno.
Jaooo saćete o metalu da priačate.Moraću da vas napustim,tu sam slab.
Hujo nisam ni ja bas potkovan dobro sto se tice metal muzike ali umem da opicim razne kritike na racun nje.
Ja došao samo da se javim brzo ću da odem...
Šta mislite da ime teme promjenimo na ‚‚ Prženje na Maloletnu".
Ma svi smo mi okoreli metalci, masni i debeli, oni najgori, sto samo Meta'lku slusaju, i to samo prva dva albuma, jer ostali su komercijala. Samo sto necemo to da priznamo.
Nemoj tako cenotaph.Za miliicu i komercijalnu nisam siguran da su u tom fazonu.
Šta mislite da ime teme promjenimo na ‚‚ Prženje na Maloletnu".
Onda cemo da je oteramo, i ovaj nas fan klub Maloletne dobro skriven pod imenom "Tinejdzeri vukajlije" gubi smisao, a sta onda?
Onda raspad. Ne. Tema ostaje ista. Preglasacemo te, ceno, izvini, al' je to ime previse pedersko.
Nick mi je pederski?Ili šta?
Volim ja da budem autsajder.Ja ću da se ložim na KP.
Ma jok, nego predlog za ime teme je pederski. Tebi je nik kul. Ne brini.
Mislim da je mislio na ime teme, ali kako lozenje na jednu zensku osobu moze bit' gej? Zbunjen sam...
Aha OK.Najgore je što neznam šta znači.MD ga je smislio.
Ma jok, nisam mislio na seksualnu orijentaciju...
Ma bre sta ja pricam,. Ime teme bi bilo PEDOFILSKO... Lapsus, izvinite, stao mi mozak.
A i gazda Dzimi bi svima po vaspitnu lupio...
Pre svega,i sama je rekla da bi otišla da to uradimo.A šta bi smo onda mi bez ženske osobe,a s viškom raznih hormona?Retoričko pitanje.
To se podrazumevalo Hujo, nego ajde mi da bacimo ovu umobolnu diskusiju kroz prozor, oke?
Sve bi to imalo smisla, i vaspitna i nase fantazije da mozemo mi da menjamo ime teme, ali ne mozemo, to mogu samo modovi. Tako da nam ostaje ovo...a i kao sto rekoh ako bi promenili ime Maloletna bi zbrisala, i od teme bi ostalo samo par zagorelih nolajfera koji su ljubav nepronadjenu u realnom svetu zatrazili na netu... ah tuzne li mu situacije. :D
hmm...
VVunjak jel si ti beše devojčurak?
Jeste, žensko je. :D
:D