Tinejdžeri vukajlije

1. Vrećica za noge!

Daćeš mi je za sledeći vikend, idem na neku smotru izviđača pa da uklopim sa vrećom :D

@Hujo
    Pogledaj na prethodnoj strani prvi post, moj, tamo ti je sažeto :D

Edit:
    Penzioneri, mršte odavde, idite jebite nešto.

2. Culle da si ostavio neki keš možda mi i bilo nešto ovako...Jebiga šta da ti kažem, pokojni si nemaš pravo žalbe...

3. mršte vi matorci. mora da vas je pterodaktil doneo na svet.

4. http://www.kandle.ie/wp-content/uploads/2008/09/cross.jpg
    Ovi krstovi su mi ljepši, reče ponosni aktivista Crvenog krsta koji je noćas preskočio sastanak.

5. Ja moram da idem.U Bosni nema štrajka pa idemo u školu.Ajd baj.

6. Nema ni u mom selu. I mama kaže da moram u krevet jer u 7 ustajem. Ali ja sam rekla NE školi!
    Aj laku noć, Ceno.

7. au pandobrani, kape, kuraca palaca a jel ima nesto normalno ovde ili da odjebem u skokovima???

8. A je l' ovde samo Culle mojieh godinah?

9. Mlađani su dosta ovde, 14,15, 16. Mi mu dođemo tu među starijima. Mada Remac ima 18 čini mi se.

10. Jao, govedo pedofilsko, provlači se kroz temu ovde. A pričao nešto o upisu na faks pa ga ja tako skotao.

11. Možda hoće opet da upiše isti koji ide :D Je li, Culle, štrajkuje li tvoja škola?

12. AHahhaha. Ja sam malo pomešao autore, da kažem.
    Mislio sam na remea (REME) u prvom postu, ne na remca. Slično je pa ja opičio po analogiji.

Da ne štrajkuje zar misliš da bi sad ovo pisao?:D

13. Moja ne štrajkuje. Ja ovo pišem. Da li sam ja bolesna?
    A Remeee....e ne znam koliko godinica on ima. Mada nešto mi vuče da je 92.

14. Ma i ja bi spavao, nego sa Jovičićem razglabamo neku pitanje od suštinske važnosti za ljudsku egzistenciju, mož' misliti, dokoni ljudi.

Ne štrajkujete?! Bar neće nadoknađivati.
    Vidi, moji su se nešto nećkali, bio je plakat zaleplje, kao zvanična objava da taj i taj sindikat štrajkuje, posle su skinuli ali razredni starešina nije stigao da da demant, a predhodno je rekao da se petak ne radi, tako da ja ne dolazim sutra, a biće onih zaluđenih koji će otići do škole, čisto da overe.

15. Da ja sam 92 godište. Ove godine upisujem ETF. I idem ujutru u jebenu školu. Ne štrajkujemo, a verovatno ćemo mi odrađivati ono što su drugi štrajkovali. Leb im lebov jebem. A mogao bih malo i da spavam.

16. Reme, moje saučešće, apsolutno znam kako ti, hoćeš da me oženiš, da rašamo decu, prodajemo ih iživimo srećno do kraja života? Možemo neko i da zadržimo.

17. oću oću :) Narafski :)
    Sad sam i ja oženjen. :)

18. ЗНАО САМ ДА ЈЕ МРТАВ ТВОР!

Видео сам га после школе ишо са пушком у шуму да убије твора !

19. CrnaBo
    A je l' ovde samo Culle mojieh godinah?

Culle.haha
    Mlađani su dosta ovde, 14,15, 16. Mi mu dođemo tu među starijima. Mada Remac ima 18 čini mi se.

Pridružiću se vama starima za nekih mjesec dana. Je l' moguće da ovo govorim? Da prvi put u životu nisam najmlađa? Jeeeiiij.

Dzankee
    ЗНАО САМ ДА ЈЕ МРТАВ ТВОР!

Видео сам га после школе ишо са пушком у шуму да убије твора !

Ccc, nije mu dosta jedan tvor.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.